Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem szokott idegesíteni az a sok itteni általánosító kamu provokatív válasz?
Annó engem is felhúztak, de most már csak röhögök rajta. Figyelj az itt kesergő emberek élete nem lesz jobb attól, hogy makacsul ragaszkodnak ezekhez a hazugságokhoz, és ettől még a való élet úgyis másképp működik majd. De megnyugtatják egymást, hogy a sorozatos kudarcaik természetesen külső tényezők miatt vannak, semmiképp nem magukban kell hibát keresni. Ezzel leveszik magukról a felelősséget, és kedvükre károghatnak. Rajtuk nem lehet segíteni, csak ignorálod és kész.
Azért nagyon sok értelmes válasz is érkezik szerintem, azoktól akik a való életből merítenek példákat.
Engem abszolút szórakoztat a tudat, hogy nagyrészük ezt komolyan is gondolja, és jól esik a tudat, hogy ennyire nyomorékok is vannak :)
Legjobb öröm a káröröm.
Nem mert h tizenevesen pattanasos hulyegyerekek irjak, akik az infokat a nokrol es ferfiakrol innen szerzik, es meg hisznek az urbanus legendakban:-))
Ide rohogni jarok, meg veletlenul sem vennem komolyan se a kerdeseiket, a valaszaikat pedig vegkepp nem:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!