Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem szokott idegesíten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem szokott idegesíteni az a sok itteni általánosító kamu provokatív válasz?

Figyelt kérdés
Olyan sok válasz étkezik hogy minden nőnek a külső meg a pénz számít. Egy átlag alatti pénztelen pasinak soha nem lesz barátnője. Csomó ilyen választ olvasok itt és engem baromira idegesit az a sok kamu ugyanis az életbe csomó csúnya pénztelen pasinak van aranyos átlagos barátnője.
2016. márc. 7. 08:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Már idegeskedéssel kezded a napot? :D
2016. márc. 7. 08:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát igen Mert most is olvastam egy ilyen választ
2016. márc. 7. 08:07
 3/16 anonim ***** válasza:
8%
Fáj az igazság?
2016. márc. 7. 08:12
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
Látom új vagy még itt.Amúgy nem kaptál fa szt hogy ilyen ideges vagy?
2016. márc. 7. 08:21
 5/16 A kérdező kommentje:
3. Pont hogy a hazugság fáj
2016. márc. 7. 08:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Elég sok dolog zavar az tény, többek közt ez is. De felidegesíteni nem fogom magam rajtuk
2016. márc. 7. 08:41
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

Annó engem is felhúztak, de most már csak röhögök rajta. Figyelj az itt kesergő emberek élete nem lesz jobb attól, hogy makacsul ragaszkodnak ezekhez a hazugságokhoz, és ettől még a való élet úgyis másképp működik majd. De megnyugtatják egymást, hogy a sorozatos kudarcaik természetesen külső tényezők miatt vannak, semmiképp nem magukban kell hibát keresni. Ezzel leveszik magukról a felelősséget, és kedvükre károghatnak. Rajtuk nem lehet segíteni, csak ignorálod és kész.

Azért nagyon sok értelmes válasz is érkezik szerintem, azoktól akik a való életből merítenek példákat.

2016. márc. 7. 09:04
 8/16 anonim ***** válasza:
62%

Engem abszolút szórakoztat a tudat, hogy nagyrészük ezt komolyan is gondolja, és jól esik a tudat, hogy ennyire nyomorékok is vannak :)

Legjobb öröm a káröröm.

2016. márc. 7. 09:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Engem szokott. Sajnos ezek a ráérő hülyék használhatatlanná teszik a rovatot.
2016. márc. 7. 10:28
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem mert h tizenevesen pattanasos hulyegyerekek irjak, akik az infokat a nokrol es ferfiakrol innen szerzik, es meg hisznek az urbanus legendakban:-))

Ide rohogni jarok, meg veletlenul sem vennem komolyan se a kerdeseiket, a valaszaikat pedig vegkepp nem:-)))

2016. márc. 7. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!