Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem szokott idegesíten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem szokott idegesíteni az a sok itteni általánosító kamu provokatív válasz?

Figyelt kérdés
Olyan sok válasz étkezik hogy minden nőnek a külső meg a pénz számít. Egy átlag alatti pénztelen pasinak soha nem lesz barátnője. Csomó ilyen választ olvasok itt és engem baromira idegesit az a sok kamu ugyanis az életbe csomó csúnya pénztelen pasinak van aranyos átlagos barátnője.
2016. márc. 7. 08:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szánalmasnak tartom mennyire nem képesek felelősséget vállalni az életükért, annyira gyávák, hogy nem tudnak szembenézni magukkal inkább keresnek valamit amit okolni lehet a kudarcaikért. Idegesíteni csak aabban idegesít, hogy teleszemetelik az oldalt a komplexusaikkal. Komolyan ha mindet összgyúrnánk kb kijönne a párom kislábujjában lévő férfiasság fele :D

De a gyakorit ne vedd általálosnak. Az élet szerencsére nem ilyen.

2016. márc. 7. 10:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Akik ilyeneket írnak,azok ezt tapasztalják, vagy tapasztalták, nem véletlenül van negatív hozzáállásuk, de ez nem azt jelenti,hogy törvényszerű, hogy minden nő a külsőre vagy a pénzre megy. Nem kell szentírásnak venni minden választ,amit itt olvas az ember, mindenkinek a saját bőrén a való életben kell tapasztalnia a dolgokat.
2016. márc. 7. 10:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar mert 30 centis a farkam.

:D

2016. márc. 7. 11:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek a 15 cm is fáj és máris elértünk egy másik téves sztereotípiához.
2016. márc. 7. 11:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi baj van azzal aki alacsony es ocsmany?
2016. márc. 7. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:

engem az szokott idegesíteni, hogy mennyire buta emberek vannak (nem csak ebben a kategóriában).

de az, hogy ezek az emberek mit mondanak, az egy cseppet sem hat meg. ezek megkeseredett, életben sikertelen, nem túl okos, teljesen felesleges, semmilyen emberek. a hozzáállásukkal pedig csak magukkal szúrnak ki, mert az ég világon senki mást nem érdekel. nekem soha nem volt, és nem is lesz személyes kapcsolatom ilyen emberekkel, az meg, hogy idegenek látatlanban mit gondolnak rólam egy cseppet sem foglalkoztat.

2016. márc. 7. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!