Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, őszintén, titeket ez mennyire zavarna egy lányon?
Porcelánfestő vagyok, tehát nagyon sokat festek, ugye minimum napi 8 órát. Na ezt most csak azért mondtam, hogy ennek következtében, mivel hogy szinte egész nap ecset van a kezemben, a a középső ujjamon van egy bütyök. Nem nagy, de bizonyos szemszögekből látszik.
Fiúk, ez titeket mennyire zavarna, mennyire lenne visszataszító egy lányon?
L/20
Szia. Ez vicces neked a festéstől van egy kis bücsök a középső újjadon és téged ez zavar.
Nekem a bal kezem sok helyen sebes és néhány örökre meg is marad a hege. A jobb a bal kezem "finomított" változata. Amikor odamentem egy lányhoz vagy ő jött odahozzám és meglátta a kezeimet azt mondta, hogy ronda a kezem. Erre én csak kiröhögtem és azt mondtam, "hogy ez van sajnos a munka közben történnek ilyen esetek, ha nem tetszik nem kell nézni".
Ha engem nem zavar 17 évesen ez, akkor szerintem neked se kéne foglalkoznod annyit azzal a kis bücsökkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!