Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, őszintén, titeket ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, őszintén, titeket ez mennyire zavarna egy lányon?

Figyelt kérdés

Porcelánfestő vagyok, tehát nagyon sokat festek, ugye minimum napi 8 órát. Na ezt most csak azért mondtam, hogy ennek következtében, mivel hogy szinte egész nap ecset van a kezemben, a a középső ujjamon van egy bütyök. Nem nagy, de bizonyos szemszögekből látszik.

Fiúk, ez titeket mennyire zavarna, mennyire lenne visszataszító egy lányon?

L/20

2016. máj. 8. 17:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nekem a bal ujjaim végén vannak bőrkeményedések, én néha gitározom és azért :) Ilyen apróságok nem hogy nem zavaróak, de még érdekesek is tudnak lenni.

24/F

2016. máj. 8. 18:13
 12/23 anonim ***** válasza:

Kérdező: hidd el, mi férfiak sem vagyunk ilyen kényesek :)

Az ilyen apróságok egyébként inkább a lányokat szokták zavarni, a férfiak többsége észre sem veszi

2016. máj. 8. 18:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Semennyire sem zavarna. Akit zavar, dugd a seggébe. :D
2016. máj. 8. 18:28
 14/23 anonim ***** válasza:
Inkább ne áruld el senkinek, hogy a seggébe dugod, ha beszól érte, amennyi perverz van mostanában tömegek fognak beszólogatni, hátha megteszed :P :P :P
2016. máj. 8. 18:33
 15/23 anonim ***** válasza:
Minket férfiak az ilyen hülyeségek nem zavarnak
2016. máj. 8. 18:37
 16/23 anonim ***** válasza:

nekem is van, senkit se zavart eddig

F

2016. máj. 8. 18:50
 17/23 ~OnLány~ ***** válasza:

Bocsi,hogy lányként írok,de hidd el,ezen max csak mi nők parázunk,a férfiakat az ilyen apróbb "hibák" kevésbé érdeklik.A lányok mindent észre vesznek.

Amúgy meg ha téged sem zavar,akkor szerintem őket sem fogja,talán meg sem látják maguktól,hacsak meg nem mutatod.

És ez a munkáddal jár..nem tehetsz ellene,ha ez valakinek nem tetszik,kapja be. :D

2016. máj. 8. 18:53
 18/23 anonim ***** válasza:
17:55 :D :D :D
2016. máj. 8. 19:36
 19/23 anonim ***** válasza:
Jeeezus en tanultam porcelanfestest az egyetem utan,de mindennel jobban utaltam, komolyan sztem az a munka egy agyhalal.Minden tiszteletem annak aki kepes csinalni, annyi elonye volt,hogy festettem a csaladnak etkeszletetek:-))
2016. máj. 8. 19:48
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Már miért zavarna? Amúgy nem mostanában volt a Zsolnaynál valami NAV-os balhé?
2016. máj. 8. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!