Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, őszintén, titeket ez mennyire zavarna egy lányon?
Porcelánfestő vagyok, tehát nagyon sokat festek, ugye minimum napi 8 órát. Na ezt most csak azért mondtam, hogy ennek következtében, mivel hogy szinte egész nap ecset van a kezemben, a a középső ujjamon van egy bütyök. Nem nagy, de bizonyos szemszögekből látszik.
Fiúk, ez titeket mennyire zavarna, mennyire lenne visszataszító egy lányon?
L/20
Nekem a bal ujjaim végén vannak bőrkeményedések, én néha gitározom és azért :) Ilyen apróságok nem hogy nem zavaróak, de még érdekesek is tudnak lenni.
24/F
Kérdező: hidd el, mi férfiak sem vagyunk ilyen kényesek :)
Az ilyen apróságok egyébként inkább a lányokat szokták zavarni, a férfiak többsége észre sem veszi
nekem is van, senkit se zavart eddig
F
Bocsi,hogy lányként írok,de hidd el,ezen max csak mi nők parázunk,a férfiakat az ilyen apróbb "hibák" kevésbé érdeklik.A lányok mindent észre vesznek.
Amúgy meg ha téged sem zavar,akkor szerintem őket sem fogja,talán meg sem látják maguktól,hacsak meg nem mutatod.
És ez a munkáddal jár..nem tehetsz ellene,ha ez valakinek nem tetszik,kapja be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!