Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mondjátok meg őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mondjátok meg őszintén ez mennyire zavarna titeket?

Figyelt kérdés
Tegyük fel jól elvagytok a fiúval és odakerült hogy elmentek hozzá, a szüleivel él egy eléggé lepukkant házban. Egyébként jól öltözködik, tiszta, ápolt 23 éves fiú.

2016. febr. 16. 14:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A barátom elég szegény családból jött, ez sose zavart.

Még csak azt se mondhatom, hogy nem szeretek ott lenni.

23/L

2016. febr. 16. 14:28
 2/19 anonim ***** válasza:
0%

Had legyek zsidó és had válaszoljak kérdéssel a kérdésre:

minek teszel fel egy olyan kérdést, amire a válasz nyilvánvaló?

2016. febr. 16. 14:38
 3/19 anonim ***** válasza:

Nem azért de a szegénység nem egyenlő az igénytelenséggel. A normális emberek szerény körülmények között is képesek komfortos tiszta környezetet kialakítani maguknak.

Aki meg már 23 évesen putris, mi lesz később..

2016. febr. 16. 14:44
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, 23 évesen még szerintem rendben van, hogy otthon él. Csak lássam rajta, hogy motivált, vannak tervei, nem csak recskázik otthon.
2016. febr. 16. 15:03
 5/19 anonim ***** válasza:
8%

Öszintén. Nagyon zavarna. Ha az én szüleim tudtak maguknak és nekem emberi körülmébyeket biztosítani elvárom hogy a pasiméi is tudjanak. Nekem van kocsim, neki nincs, akkor én furikázzam ? Nincs pénze étteremre, mozira , nekem van akkor én fizessem ?? Aztán majd én tartsam el ? Mert ugye nem én költöznék a szüleihez a lepukkant viskóba , hanem valszínüleg ő költözne az èn saját lakásomba amit madj veszek/ kapok a szüleimtől... Ne haragudj de én így nem tudnék rád / a kérdés alanyára férfiként tekinteni... Dolgozni kell, pénzt keresni és akkor nőzni ha tudsz is róla gondoskodni...

19/L

2016. febr. 16. 15:40
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
5-ös remélem troll vagy.Könnyű apuci anyuci pénzével lakásával villogni.Te dolgozol?Tudsz főzni?Takarítani?Ha nem akkor egy darab húsnál többet nem érsz.....
2016. febr. 16. 15:51
 7/19 anonim ***** válasza:
67%

Úristen.. az 5 válaszoló nevében, engedjétek meg, hogy elnézést kérjek, azért nem ennyire primitívek a lányok.

Kedves ötös válaszoló szerintem egy kis önironiat gyakorolhatnal..

2016. febr. 16. 15:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell bántani T.5-ös válaszadót, majd rendezi az élet.

Amit már le is írtak, ha emberileg rendben van és látszik benne az akarás, kellően motivált akkor ez nem lehet gond.

Engem nagyszülők neveltek, sokkal alacsonyabb életszínvonalon éltünk, mint az osztálytársaim. Kaptam is miatta beszólásokat, most az életszínvonalam messze jobb, mint azoké akik akkor fikáztak. Nekik az volt amit apuci-anyuci alájuk rakott és semmi több nem lett.

2016. febr. 16. 16:22
 9/19 anonim ***** válasza:
20%
Igen, tudok főzni. Most komolyan azért fröcsögtök mert nem akarlak eltartani benneteket ?? Èn is egyetemre járok, jól fizető munkám lesz, meg fogok dolgozni a pénzemért , de ti csak fröcsögjetek, szidjátok a dolgos embereket és igényes nőket, elvégre a lustaság fél egészség ;-) Am köszönöm édesem , de te csak ne kéregess bocsánatot az én nevemben, jó ?
2016. febr. 16. 16:27
 10/19 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért alakult így. 23 évesen én már rég külön éltem, szóval eleve fura, ha a másik a szüleinél lakik. Bár volt ilyen barátom, nála nem zavart, de ő pl. simán megcsinálta a ház körüli kisebb-nagyobb javításokat, be is szállt a közösbe, szóval a szüleinél élt, de felnőttként.

Ha viszont két szalmaszálat nem tett volna keresztbe, az nagyon zavart volna.

2016. febr. 16. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!