Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mondjátok meg őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mondjátok meg őszintén ez mennyire zavarna titeket?

Figyelt kérdés
Tegyük fel jól elvagytok a fiúval és odakerült hogy elmentek hozzá, a szüleivel él egy eléggé lepukkant házban. Egyébként jól öltözködik, tiszta, ápolt 23 éves fiú.

2016. febr. 16. 14:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, ha amúgy ő nem ilyen. A körülményeit nem mindig maga választja az ember.

Én is penészes, lerobbant lakásban élek, mert elvált szülő gyerekeként, minden támogatás nélkül többre nem futotta anyámnak. És jó darabig még itt is fogok lakni, mert nincs támogatás saját lakásra, én meg közalkalmazotti fizetésből nem mostanában tudok ilyenre félre tenni.

Ez van sajnos. Nem mindenki származhat jó körülmények közül, de ha ő maga tiszta, ápolt és igényes magára és a környezetére, akkor nincs gond - szerintem.

2016. febr. 16. 16:41
 12/19 anonim ***** válasza:
11%

Az 5 ost ugy hivjak, hogy oszinte ember. Valoszinuleg buta mint a segg, am kozelebb all az igazsaghoz a nők hozzáállását tekintve.

Az összes nő elvárja, hogy a hapsija, ha ugy adódik, egyedul is el tudja tartani.

''Nem zavarna, 23 évesen még szerintem rendben van, hogy otthon él. Csak lássam rajta, hogy motivált, vannak tervei, nem csak recskázik otthon''

Pl ez is..mert a 23 éves lanyok annyira motivaltak? A harminc eves nok 80 szazaleka meg az anyjaval el, ha nincs pasija....

Szoval annyi a helyzet, hogy 5 os mar az elejen kiszuri, hogy az a csavo, akinek a csaladja ilyen csoro, jobb esetben is 30 evesen egy albit tud majd csak viritani, vagy durvan eladosodva egy kisrbb lakast. Az a no, aki szinten szegeny csaladbol jon, valoszinuleg ezzel is megelégszik, hiszen ő meg egy hitelt sem merne egyedul felvenni...szoval ja, ez a helyzet.

2016. febr. 16. 16:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Én pl szolgálati lakásban lakom a munkahelyem miatt.De van autóm meg saját házam is.Csak ugyeber messze lakom a munkahelyemtől.Nekem is jól fízető munkám van.Igaz nem egyetemet végeztem.Apuci anyuci nem rakott alám semmit.22 éves vagyok amúgy és már 18 éves korom óta egyedűl vagyok a párommal.Én vettem a kocsit a házat mindent a saját pénzünkből.
2016. febr. 16. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Ès ti összeházasodnátok egy cigánnyal pl ? Ha nem akkor hülye, felszines, bunkó parasztok vagytok... Ugyanilyen a primitiv kirohanásotok.;-)
2016. febr. 16. 17:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, én se kacsalábon forgó kastélyban nőttem fel, sok időt töltöttem a nagyszüleimnél, és ott se minden tip-top. Ha egyébként a srác ad magára, nem jár koszos, szakadt ruhában, ápolja magát, és nem buta, mint egy darab fa, akkor nem számít, honnan jött. Az sokkal fontosabb, hogy milyen a mindennapokban, vannak-e tervei, céljai, és tesz-e értük. Ha csak úgy él a világban, és nem csinál semmi értelmeset, az sokkal kiábrándítóbb tud lenni, mint hogy szegény körülmények között nőtt fel.
2016. febr. 16. 17:11
 16/19 A kérdező kommentje:

Azért lakok otthon mert nem vagyunk gazdagok arról nem én tehetek, egyetemre járok, írta valamelyik hozzászóló a motivációt, engem az nem motivál hogy keressek kb 100e Ft-ot egy hónapban életem végéig, azért akarom a diplomát hogy jól fizető állásom legyen. Amikor szünetem van dolgozok, de csak segédmunkára alkalmaznak. Ha tudtok olyan embert aki komoly egyetemi tanulás mellett nulla családi háttérrel saját lakással rendelkezik kérem jelezzétek, mert nem hiszem h ilyen van...

Étteremre, mozira van pénzem, ajándékot veszek neki meghivom amire kell, arra nincs hogy ezt a házat fel tudjam újítani. És az 5ösnek mondom hogy hagy ne tiltsd már meg hogy mikor nőzzek oké? ne csak a BMW-s köcsögök nőzhessenek. Nagyobb vitába nem szeretnék veled belemenni egyrészt mert látom, hogy rossz neveltetést kaptál másrészt mert gyerek vagy még.

2016. febr. 16. 17:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen 5-ös félékből lesznek a Vajna Timik.
2016. febr. 16. 17:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves ötöske, tudod min akadtak ki itt az emberek? Azon, hogy lenéző, nagyképű vagy. Elmondom neked, hogy Magyarországon nagyon szar ma a helyzet, az emberek többsége bizony nem úgy éri el a 20-as éveit, hogy akkor most vesznek\kapnak egy házat meg autót aztán hajrá. Nem, ma egy átlagos melóval egy albérletet is alig lehet fent tartani. Az egy dolog, hogy te mint gazdagék lánya ebből semmit nem érzékelsz, de így van. Én például az egészségügyben dolgozom, valahol szeretem is csinálni, de katasztrófa. Kevés az ember, sok a munka, kevés a fizetés. És akkor most mivan, hagyjuk az egészet, dögöljenek csak meg az emberek? Vagy mégis, hogy gondolod ezt? Ápolónak tanulok, esti okj-s képzés munka mellett, nap mint nap találkozok az emberi szenvedéssel, halállal. És tudom, hogy legalábbis itthon azért mint szakápoló se leszek olyan Hú de nagyon megfizetve. Te akkor engem ember számba se veszel? Már nem mintha olyan nagyon hiányozna nekem egy ilyen barátnő...
2016. febr. 16. 17:52
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Valóban elég torz ahogy látja a világot az ötös. Én is gazdag családból származom, senki nem mondaná meg rólam. Az a szüleim pénze, és nem az enyém.. Dehát nem vagyunk egyformák, hálistennek..
2016. febr. 16. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!