Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas (185-195 cm) pasik! Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas (185-195 cm) pasik! Egy 165 cm-es lány már túl alacsony?

Figyelt kérdés

Összejönnétek egy 165 cm magas lánnyal? Vagy ez már túl alacsony? Emellé tegyük hozzá, hogy nagyon vékony is.

Nem érzitek inkább úgy, hogy "gyerekesek" a testalkatuk miatt? Vagy pont, hogy szeretitek ha törékeny és kicsi, vagy esetleg semleges?

2016. máj. 8. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as! En is olyan lány vagyok aki mondott ilyet, de egyáltalán nem rosszindulatbol, hanem 160cm-s létemre kicsit irigykedtem a pasasra, aki magasból latja a világot, és soha nincs olyan problémája hogy valamit nem ér el! Es sajnálom, ha ez neked vagy bárki másnak szarul esett
2016. máj. 8. 17:47
 12/14 anonim válasza:

190 cm magas vagyok. Volt, randira, táncolni hívtam a lányt, ő meg azt mondta, hogy ááá, nézd nagyon alacsony vagyok hozzád, hogy néznénk ki együtt. Utána nagyon sokáig komoly kapcsolatom volt egy másik lánnyal aki néha poénkodott vele, hogy beállt a hónom alá, nem mellesleg 50 kg alatt volt rendesen. Szerintem nincs ezzel probléma.A szépség, vonzerő nem ezen múlik. Max. könyvekre kell állnia a lánynak, ha állva szeretnének összesimulni. Fontos az intim méretileg illeszkedés. Nem mindegyik lány kedveli ha a méhszáját masszírozzák.

A gyerekes testalkat kérdése az érdekes. Néhány év volt közöttünk, de ahogy múltak az évek, tényleg mintha csak rajtam látszódott volna az idő múlása. Volt amikor úgy tűnt, mintha a lányom lenne. Igaz, utólag visszagondolva ő is mintha időnként apjaként tekintett volna rám, de ez már más téma.

2016. máj. 8. 20:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem valamiért az alacsonyabbak jönnek be. Én 185 vagyok, a volt barátnőm 158 volt :) Tehát szerintem nem alacsony.
2016. máj. 22. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:
185 vagyok, nekem a 165 az alsó határ.
2016. máj. 22. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!