Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mi a véleményetek az alacsony pasikról?
Az, hogy ők nem magasak. :D
Na de most komolyan...nem csak magas nők vannak ám. Én a magam 158 centijével szerintem igencsak alacsonyak számítok azért, és nem növök már :) A párom olyan 163 cm. Alacsony? Igen. Hülyén érzem-e magam mellette? Nem, mivel én még kisebb vagyok.. :) Ennyi. Viszont ha alacsonyabb lenne mint én, na akkor furán néznénk ki együtt, az tuti. Én azt mondom, vagy legyen egy pár egyforma magas vagy a férfi legyen magasabb. Sok fordított esetet láttam már, és elég fura...
Sőt mondok durvábbat: ismerek olyat, ahol a férfi az alacsonyabb, ráadásul olyan vékony mint egy fogpiszkáló. A kedvese viszont majd" egy fejjel magasabb...és olyan 100 kiló körül lehet...szörnyű látványt nyújtanak, de hát ők választották egymást. :)
Nem magasság függvénye az,hogy ki mennyire férfi.:) (tapasztalat)
Simán járnék egy nálam sokkal alacsonyabb pasival is. (172 vagyok)
Lehet hülyén néz ki, de ki nem sz*rja le? :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!