Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket zavar vagy idegesit ha egy lany 'tul' alacsony?
15 eves vagyok es olyam 147-149cm.
A 2 evvel fiatalabb hugom is joval magasabb mint en...
Nincs baj az alacsony csajokkal :) én is az vagyok, 160 centi vagyok 22 évesen :)
L
Tökéletes :)
A fiúk jó részének ez a kedvence még ha titkolja is...
Gondolj bele, ha te nő lennél, el tudnád képzelni magad egy alacsonyabb férfi párjaként? Vannak, akik szerint ez furcsa, hiszen a megszokott kép szerint a férfi a magasabb, nem pedig a nő, vagy legfeljebb egyforma magas a két fél. Mások szerint azonban nincs azzal semmi gond, ha a férfi alacsonyabb a nőnél, a vonzalom attól még ugyanúgy meglehet, és a boldogságot sem a pár magassága határozza meg.
Ha jól tudom Jason Statham kisebb a barátnőjénél. Akkor innentől nincs is miről beszélni.
Ja most látom hogy lány vagy, akkor meg tökéletes.
Tényleg szeretjük ha picit kisebb a lány. :)
Nyugi, így vagy jó ahogy vagy.
Nem, semmi baj nincs vele.
Ismerek lányt aki szintén 15 éves és 150 centi körül lehet, de még akár alacsonyabb is lehet.
Nagyon kis cuki:D
van aki szereti, van aki nem
többen szereteik
lány vagyok, de szerintem cukik az alacsony lányok :D
persze lenne némi egyeztetési probléma egy 190 körüli pasival, de ismerek olyat, akik megoldották :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!