Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Titeket zavar vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Titeket zavar vagy idegesit ha egy lany 'tul' alacsony?

Figyelt kérdés

15 eves vagyok es olyam 147-149cm.

A 2 evvel fiatalabb hugom is joval magasabb mint en...

2015. ápr. 8. 10:11
1 2
 11/17 opened paradise ***** válasza:

Az exem kb. 3 centivel volt nagyobb nálad és eddig még nem is volt dolgom 165-nél magasabb lánnyal.

Az alacsony lányok cukik.

Nem zavar,mert vagy a járdaszegélyt,vagy a lépcsőket használom ilyenkor. Vagy csak simán felemelem :D

2015. ápr. 8. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:
10%
Engem rohadtul zavarna, mert majdnem két méter magas vagyok,így AZ alsó határ 175 centi. AZ alacsony csajokat pedig egyáltalán nem tartom nöiesnek, de 20 alattiakkal már nem kezdek.
2015. ápr. 8. 12:04
 13/17 anonim ***** válasza:
a két méteres csávónak: Jól van öreg, hát a te eseted egyedi! :D Inkább örülj a méreteidnek ;)
2015. ápr. 8. 12:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem zavar, nem idegesít. De te még nőni is fogsz. Pláne, ha sportolsz valamit - asszem.
2015. ápr. 8. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:
170 magas srácként nem zavar, bár engem az se érdekel, ha csaj magasabb, főleg, ha jól érzem magam a csajjal. :D
2015. ápr. 8. 12:34
 16/17 anonim ***** válasza:
13-as:miért lenne egyedi? Szerintem van pár 190 feletti srác. Mint ahogy a túl alacsony férfi úgy a túl alacsony nő sem vonzó. De a kérdező még csak kislány.
2015. ápr. 8. 12:44
 17/17 HowiHoo válasza:

193 vagyok és eddig szinte csak alacsonyabb lányok tetszettek....jó hogy vannak alacsony lányok...sok dologban erősebbek mint a magasak.

Meg nekem sokszor van olyan érzésem hogy, ha egy alacsonyabb lány a bnőm, milyen jó lehet "megvédeni" meg felkapni a nyakamba, stb :)

2015. ápr. 8. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!