Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket zavar vagy idegesit ha egy lany 'tul' alacsony?
Figyelt kérdés
15 eves vagyok es olyam 147-149cm.
A 2 evvel fiatalabb hugom is joval magasabb mint en...
2015. ápr. 8. 10:11
11/17 opened paradise válasza:
Az exem kb. 3 centivel volt nagyobb nálad és eddig még nem is volt dolgom 165-nél magasabb lánnyal.
Az alacsony lányok cukik.
Nem zavar,mert vagy a járdaszegélyt,vagy a lépcsőket használom ilyenkor. Vagy csak simán felemelem :D
12/17 anonim válasza:
Engem rohadtul zavarna, mert majdnem két méter magas vagyok,így AZ alsó határ 175 centi. AZ alacsony csajokat pedig egyáltalán nem tartom nöiesnek, de 20 alattiakkal már nem kezdek.
13/17 anonim válasza:
a két méteres csávónak: Jól van öreg, hát a te eseted egyedi! :D Inkább örülj a méreteidnek ;)
14/17 anonim válasza:
Nem zavar, nem idegesít. De te még nőni is fogsz. Pláne, ha sportolsz valamit - asszem.
15/17 anonim válasza:
170 magas srácként nem zavar, bár engem az se érdekel, ha csaj magasabb, főleg, ha jól érzem magam a csajjal. :D
16/17 anonim válasza:
13-as:miért lenne egyedi? Szerintem van pár 190 feletti srác. Mint ahogy a túl alacsony férfi úgy a túl alacsony nő sem vonzó. De a kérdező még csak kislány.
17/17 HowiHoo válasza:
193 vagyok és eddig szinte csak alacsonyabb lányok tetszettek....jó hogy vannak alacsony lányok...sok dologban erősebbek mint a magasak.
Meg nekem sokszor van olyan érzésem hogy, ha egy alacsonyabb lány a bnőm, milyen jó lehet "megvédeni" meg felkapni a nyakamba, stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!