Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas (185-195 cm) pasik! Egy 165 cm-es lány már túl alacsony?
Figyelt kérdés
Összejönnétek egy 165 cm magas lánnyal? Vagy ez már túl alacsony? Emellé tegyük hozzá, hogy nagyon vékony is.
Nem érzitek inkább úgy, hogy "gyerekesek" a testalkatuk miatt? Vagy pont, hogy szeretitek ha törékeny és kicsi, vagy esetleg semleges?
2016. máj. 8. 10:47
1/14 anonim válasza:
A nőiesség nem magassághoz kötött szerintem :)
2/14 anonim válasza:
En kifejezetten az alacsony vekony kis formas mellu lanyokat kedvelem :) arcra ha lehet mondani akkor az ilyen "cuki aranyos" arcu lanyok jonnek be ilyen testalkat mellett
3/14 anonim válasza:
Én 189 cm magas vagyok, és mindig 160-170 cm magas közötti barátnőim voltak.
4/14 anonim válasza:
Én szívesen jönnék össze ilyen lánnyal,de nyilván vannak más szempontok is.:)
27 centivel lennék magasabb nálad,ez nem annyira sok,de ha több lenne az sem zavarna.:)
Hány kiló vagy?
6/14 anonim válasza:
165 cm vagyok az öcsém 1.95
Kis törpicúr vagyok mellette, de ennek ellenére nem kifogásolnék egy ilyen magas pasit.
7/14 Kenzo Tenma válasza:
Nem túl alacsony, én voltam már 162 cm körüli lánnyal, 193 centis létemre.
8/14 anonim válasza:
Nekem már túl alacsony, feszélyezve érezném magam mellette. Ez köszönhető annak a sok embernek, aki úton-útfélen mindig szóvátette, hogy "hú, de magas vagy", leszarva azt, hogy én vajon mennyire szeretem ezt.
9/14 anonim válasza:
Semleges, nem foglalkozok azzal, hogy milyen magas egy lány, hogyha tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!