Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok a párkapcsolatuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok a párkapcsolatuk mellett szeretnek "pincsikutyákat" tartani?

Figyelt kérdés
Többször is előfordult már velem hasonló eset, de most a legutóbbi esetet fogom felvázolni, ami az egyetemen történt. Összeismerkedtem egy lánnyal, akivel éreztem, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, csak ugye a lánynak van barátja. Sajnos egyre inkább eluralkodni látszott bennem a vonzalom, a szerelem, úgyhogy inkább visszakoztam a közvetlenebb barátkozástól, mert ha véletlenül szerelembe esnék úgy, hogy neki van barátja, az nekem kegyetlen rossz lenne... Tehát néha próbálok menekülni előle, de akkor meg ő jön utánam. Aztán megbabonáz, kezdek én futni utána, akkor meg mindig azzal jön, hogy a barátja így, a barátja úgy... Ekkor megint próbálok eltávolodni tőle, de akkor újra jön, és jön utánam... Na most akkor ennek mi az értelme azon kívül, hogy játszadozik velem? Tudom, hogy nem akar szivatni, de akkor mire jó ez az egész?

2016. máj. 7. 13:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

"Bepótolják a másik hiányosságát, nem így szokott lenni?"

Nem,nem így szokott lenni. A legtöbb nő olyan férfival van párkapcsolatban, aki nem csak a testi, hanem az érzelmi, szellemi igényeit is kielégíti. Te meg nyilván azért vagy ennyire megkeseredett,mert egyikre sem vagy képes...

2016. máj. 7. 16:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de ha nekem egy lány nem tetszene, és nem akarnék tőle semmit, akkor biztos nem futkosnék utána, és nem művelnék vele kétes értelmű dolgokat, nem keltenék benne felesleges reményeket, sőt... Ha észrevenném, hogy nyomul (és ugye, nem tetszene) én maga hátrálnék ki, de azonmód... Azt hittem, ez oda-vissza így működik.
2016. máj. 7. 19:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Mik azok a kétes értelmű dolgok?
2016. máj. 7. 19:29
 14/21 anonim ***** válasza:
6%

"Nem,nem így szokott lenni. A legtöbb nő olyan férfival van párkapcsolatban, aki nem csak a testi, hanem az érzelmi, szellemi igényeit is kielégíti."

Ezen nagyot röhögtem. Én bárhol körülnézek (és most nem a 20 évesekről beszélek, hanem a 30-40+ felnőttekről), mindenhol elbacódott házasságokat látok, mert a nő odaszült a lelkileg nulla férfinak 2-3 gyereket, miközben minden nap egymás torkának ugranak, mert érzelmi téren olyan távol állnak egymástól, hogy öröm nézni. Kérdésre válaszolva, ez egy nagyon gyakori dolog, és nem mellesleg az egyik legundorítóbb női viselkedésforma.

2016. máj. 7. 19:43
 15/21 A kérdező kommentje:
Mindig megfogadom, hogy "leszokok" róla, kereszülnézek rajta legközelebb, mert úgyse lehet köztünk semmi... Aztán feltűnik, rám mosolyog, végigsimít a vállamon, megkérdezi, milyen volt a hétvégém, és kész... végem... Nem tudok ellenállni, és újra szóba elegyedünk. Vagy ha mégis megteszem, és erre bunkón csak odébb állok, akkor (hogy a Keresztapát idézzem:) a szívem szakad meg...
2016. máj. 7. 20:19
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak rosszabb lesz, tapasztalat. Ha nem akarsz komolyabb következményeket, ne menj bele a játékba, mert a végén krvára fog fájni, és egyedül fogsz sírni egy sarokban, mert a szeretett nőnek csak lelki szemetes vagy.
2016. máj. 7. 21:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Neked az kétértelmű ember, hogy megérinti a vállad, mosolyog rád és megkérdezi mit csináltál a hétvégén??? Szerintem ez barátok/haverok között teljesen ok. FÉrjezett nő vagyok, vannak férfi barátaim, ölelkezni is szoktunk (ők is nősek).

Itt komolyan az a baj, hogy a lány barátilag viszonyul hozzád, te pedig belemagyarázol.

2016. máj. 7. 21:46
 18/21 anonim ***** válasza:
93%
Lol, ez most komoly? :D Hozzád ér egy nő, és megkérdezi, milyen volt a hétvégéd, és ez neked a kétértelmű jel? :D Istenem... Az eszedbe sem jut, hogy az ember általában a barátaival teremt némi testi kontaktust, és érdeklődik azután, hogy mi újság vele? Szerintem a lányban semmi olyan szándék nincs, hogy az agyadat húzza, egyszerűen csak barátként tekint rád, és úgy is viselkedik, ahogy azt egy baráttal tenni szokás. De ha téged ennyire zavar, akkor mondd meg neki, hogy te ennél többet akarsz, és ha ő nem, akkor legyen kedves hagyni téged, mert túl akarod tenni magad rajta, ilyen egyszerű.
2016. máj. 9. 22:11
 19/21 A kérdező kommentje:
Ezt csak egy példaként írtam le, hogy minént hat rám a jelenléte, nem ezzel akartam példálozni, hogy így "nyomul" rám... De másrészről, mondom, ha nekem nem tetszik egy lány, és nem akarok tőle semmit, akkor nem kezdem el fogdosni, nem nézek hosszan, és mélyen a szemébe, nem suttogok a fülébe, hanem megtartom a két lépés távolságot, még akkor is, ha amúgy haver...
2016. máj. 10. 01:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg meg fogom neki mondani, hogy ne beszélgessünk többet... iszonyú nehéz lesz, és fájdalmas is, de hosszú távon ez a jó döntés.
2016. máj. 10. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!