Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartanak ki a lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak ki a lányok a csalódásaik mellett?

Figyelt kérdés

ismerek "néhány" lányt, egyiket jobban megbántották, mint a másikat. Igy nem tud bizni a pasikban, úgy nem. Az utolsó rendes pasija 7 éve volt.

De.

Nem ronda lányokról van szó. Ez utóbbi, akinek 7 éve nem volt rendes pasija - mindig volt valakije, csak ugyanaz lett a vége, megdugták, dobták. De sok őszinte pasi is közeledett felé, nemegyszer hónapokig nem adták fel. Csak hát "akivel én akartam komolyan, azok velem nem, akik meg velem, azokkal meg én nem"...

de akkor miért kell úgy viselkedniük, mint a világ legszerencsétlenebb nőinek? Azt miért nem veszik észre, hogy voltak, akiket ők küldtek el, akik nem csak megdugták volna őket, és dobták volna egy jobb nőért?

2016. márc. 29. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

Mert-a-nők-feleszínesek.

A szomorú az, hogy közben nem is tudják magukról, hogy a külső rabjai.

2016. márc. 29. 22:38
 2/9 A kérdező kommentje:
de én pasiként nem csinálom ezt! Persze, voltak csalódások, de amikor valaki "nagy" elutasít, legalább azt mondom, hogy "na, legalább néhány hétig boldog voltam", nem azt, hogy "hülye qrva, döggöjj meg..."
2016. márc. 29. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
15%

Azért mert a(z)

- izomagyú

- flegma

- gazdag

- "csajok álma"

csávóknak nem tudnak ellenállni. Inkább csalódnak, semmint Lúzer Lajossal, Alacsony Alfréddel, Turcsi Tamássaal vagy Dagi Alberttel járjanak.

2016. márc. 29. 22:45
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Azért, mert emberek, és a párkeresés nem úgy működik, hogy bármelyik mellett jól érzi magát, mert nem. Nem mindenki kapcsolatfüggő, és igen, van, akinek sokáig nem jön össze, mert nem ismer olyat, aki mellett lecövekelne, vagy sorozatosan rosszul választ, mert rosszul ismeri önmagát és rosszul ismeri ki magát másokon.

A párkeresés nem versenyfutás, és aki egy életre szeretne mondjuk társat, az nem fog lutri alapon belenyúlni a nagy kalapba, hogy mindegy, mit húzok ki, azt nyerem.

Egyébként te is lehetnél ugyanilyen cipőben, nem vagyunk egyformák, van, akinek hamarabb összejön, van, akinek később, van, akinek meg egy életre elmegy a kedve.

Pl. anyai nagyszüleim viszonylag fiatalon összejöttek, apai nagyszüleim esetén nagyapám a nagymamámnak második férje volt, nagymamám özvegy anyuka volt akkor, amikor összejöttek, apám már közel járt a 30-hoz, amikor anyámmal egy újság társkereső rovatán keresztül összehozta őket az élet, anyám húga összejött egy pasival, akitől gyereke is lett, de a pasira nem lehet számítani, azóta nagynéném úgy döntött, inkább egyedül felneveli a gyerekét, és nem kell neki pasi, egy lakó a szüleim lépcsőházában annyira megjárta a férfiakkal, hogy azt mondja, szívesen pasizik, de össze nem költözik egy pasival se.

Ahány ember, annyi sors.

2016. márc. 29. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Mert azokban aztán kizárt, hogy csalódnának.

2016. márc. 29. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
17%

Nyílván nem így van, de eleve kizárni őket, mert nem elég "menők" vagy szépek vagy ilyesmi...

2016. márc. 29. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Sok ronda lányt is átvernek.

Sok ronda pasi is csak dugni akar, még kihasználja a nőket, sőt hűtlenek is.

Sok szép csaj él boldog kapcsolatban.

Sok helyes pasi van, aki rendes, aranyos és hűséges is.

Te meg ne az ismerőseidből indulj ki és ne kezdj általánosítani.

Rossz párkapcsolati mintát követnek. Pl. Nekik a domináns, határozott pasi az esetük, és ezt azonosítják az agresszív, macsó viselkedéssel. A "rendes jófiúk" meg többnyire anyuci kedvencei, akiben ezt a védelmező, irányító viselkedés nincs meg. Sőt még őket kell tutujgatni még irányítani.

Az miért nem kérdés soha, hogy ha egy pasi talál egy helyes, rendes, házias lányt, miért csak megdugja és eldobja?!

Ez a viselkedés miért lett ennyire elfogadott és természetes?! Miért nem az a baj, hogy a pasik többsége nem is akar normális párkapcsolatot, csak dugni akar, mindig mással, és nincs bennük semmi felelősség érzet?

Te is klassz barát lehetsz, ha a lányokat hibáztatod, de egy ilyen kannak se rúgtál még alá. Lehet akkor meglátnák benned is a férfit.

Mert neked ugye ez a bajod?

Velük dugnak, veled meg nem. :P

2016. márc. 30. 07:55
 8/9 Noren1989 ***** válasza:
53%

Nincs önismeretük, talán?

Amúgy igen, utolsó két mondatod valahol arra utal, h te azért rendes vagy, bármit, bármikor ;)

Nem kell sírni, lehet, hogy jobb neked így.

26/F

2016. márc. 30. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Attól, hogy nem ronda lányok még gondolhatják magukról, hogy azok. Most egy elég bizarr példa, de ott vannak az anorexiás nők, akik még akkor is kövérnek látják magukat, amikor már minden csontjuk kilátszik. Nagyon sokak érzik magukat rondának. Nekem is nem tudom hányszor mondta a környezetem, hogy csinos vagyok mégsem látom magam annak, ha belenézek a tükörbe. A csalódások mellett meg sokan azért tartanak ki, mert attól tartanak másnak még annyira se kellenének. Ezért újra és újra szívatják saját magukat egy rosszul működő kapcsolatban, vagy szeretőként vagy plátói szerelmet táplálnak valaki iránt, aki már ezer éve túl van rajtuk és lehet, hogy éppen akkor is mással van... amikor róla álmodoznak. De ez lehet fordítva, pasiról is lehet ugyanígy szó, bár nőknél szerintem gyakoribb. Furcsa dolgok vannak a világban...
2016. márc. 30. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!