Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon kamuzik, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon kamuzik, vagy csak nyelvbotlás volt?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon kedvel engem, nagyon sokat foglalkozik velem, kedves, aranyos, rendes, udvarias, figyelmes, szerintem szerelmes belém. Elhívott randira és én el is mentem és szinte végig mélyen a szemembe nézett, nagyon belém van zúgva. Randi közben sok mindenről beszélgettünk és mesélt magáról mindenféle érdekeset, pl. hogy Görögországba úgy ment ki az egyik haverjával, hogy stoppoltak, aztán pár perccel később már Törökországot mondott, de aztán mondtam neki ,h az előbb még Görögországot mondott és akkor mondta hogy ja igen. Szóval nem tudom ,h ez csak ilyen kamu történet volt, hogy érdekesebbé tegye magát, vagy sima nyelvbotlás. Igaz ,hogy más helyzetekben is megesik vele, hogy nyelvbotlása van, pl. amikor arról beszéltünk ,hogy meg kéne inni egy jagert, aztán később véletlenül unicumot mondott a jager helyett. Meg egyébként sokszor előfordul hogy csak simán ugrat, pl. hogy ő már professzor Új-Zélandon a wellingtoni egyetemen, de ilyenkor azért érzékelteti velem, hogy ez csak poén. Néha viszont tényleg nem tudom eldönteni, hogy ugrat, kamuzik, vagy komolyan beszél.
2016. máj. 1. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Jézusom, magamra ismertem :D

Igen, csak mesélget.

2016. máj. 1. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem egy kicsit mindegyik.Az ország tévesztés nem nyelvbotlás volt,szerintem azt kamuzta.
2016. máj. 1. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg megyek lekvárt kaszálni Humbákfalvára. :D
2016. máj. 1. 15:48
 4/8 opened paradise ***** válasza:
Ha máskor is előfordult,akkor lehet véletlen. De amúgy nem szokott gyanús lenni?
2016. máj. 1. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
amit tudsz ellenőrizd le.....nehogy az ágyába szédülj ha legközelebb olajmilliárdosnak mondja magát.....egyébként jóképű?csakmert a lányok számára olyankor már tökmindegy hogy igazat mond-e vagy hogy egyébként jó ember
2016. máj. 1. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Most hirtelen az Állj vagy lövök című vígjáték jutott eszembe, mikor Martin Lawrence-nek a nője megtudja hogy bankrabló a pasja.

-Azt mondtad bankár vagy!

-Nem! Bankrabló. Tudod néha dadogok kicsit. :D

-

2016. máj. 1. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdekes lehet ez a sok történet. :D Lehet a fele igaz kb annak amit mond.
2016. máj. 1. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha valakiről felmerül a gyanú, hogy kamuzik, akkor sohasem szabad direkt rákérdezni (pl. Törökország? Az előbb Görögországot mondtál), mert akkor arra azonnal tud reagálni, hogy csak nyelvbotlás volt, stb.

Ilyenkor "egyértelműsítő" kérdéseket kell feltenni, pl. "Na, és hogy tetszett az Akropolisz?", majd egy kicsivel később "A Boszporusz gyönyörű, igaz?"

Na, ilyesmi kérdésekkel simán le lehet buktatni egy hantaboyt.

2016. máj. 1. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!