Ma voltunk a templomban megbeszélni a keresztelő részleteit, erre a hölgy keresztelő helyett temetést mondott véletlenül. Azóta szörnyen érzem magam. Ugye csak nyelvbotlás volt, és semmi jelentősége?
Figyelt kérdés
Kiborultam.2009. jún. 11. 21:07
1/7 anonim válasza:
Ha a statisztikát nézzük, sajnos a temetés több, nem a keresztelő. Mivel gondolom ő intézi ezeket a hivatalos dolgokat, többször intéz temetést, ezért mondta szegény :( ne légy ezen ideges, minden szép lesz!!!
2/7 anonim válasza:
Ez elég durva,remélem nem gyözött utána elnézést kérni...
Ne félj,én még ebből nem hallottam babonát
meg nem is szabad ilynere gondolni...
nyugi,nem lesz semmi baj
4/7 anonim válasza:
Szia!Jaj,ugyanmár!Nem kell semmit sem "mögé" gondolni,a hölgyet is biztosan rosszul érintette,de ennél többet nem jelent!Bakizott egyet,előfordul sajnos.Nem szabad butaságokon gondolkodni,csak feleslegesen idegesíted magad.
5/7 anonim válasza:
nálunk olyan volt hogy a pap más nevet mondott a keresztelőn ...gondolhatod...csak nyelvbotlás nyugi...
6/7 anonim válasza:
Ne izgulj!
De ha a babonáknál tartunk: kit éltében temetnek,száz évig is elél.
Nálunk a nagyothalló szomszédbácsi híresztelte hogy odalettek az ikrek! Pedig az lett neki mondva,hogy meglettek az ikrek....nem mindegy!
7/7 anonim válasza:
Szép, hosszú élete lesz a manódnak...:)
Mikor mi az esküvőnket intéztük a párommal, bennünket meg a "halottas" könyvbe írt be a mammer a házasulandók helyett...:) Persze észrevette, zavarba is jött:)De mi csak egy jót nevettünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!