A bátyám egyik haverja ma ezt mondta nekem, egy beszélgetés közben: "Ha nem lennél tiltott, már rég együtt lennék. " Ezt most vegyem komolynak, vagy csak egy nyelvbotlás volt?
A sráccal mindig is jóban voltunk, szinte a második bátyám, ezért is lepett meg a kijelentése...
Érdemes foglalkozni a mondattal, vagy csak feleslegesen gondolkozom rajta?
Ja, nyelvbotlás.
A múltkor a feleségemnek és is azt akartam mondani, hogy "Add ide a sót drágám", ehelyett véletlenül az csúszott ki a számon, hogy "tönkretetted az életem, te dagadt rinabc". Nyelvbotlás volt.
Mennyi idősek vagytok?
Valószínűleg nem nyelvbotlás volt, de nem is célzott ezzel semmire. 2-3 srác mondogatott nekem is ilyeneket egy időben, de lépni nem lépett egyik sem, csak bókolni akart, kedveskedni, mert gondolom, azt hitték, minden lány csak rájuk vár, vagy nem tudom. :D
Én 16, ő valahol 18 és 19 között.. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Szerintem ne nagyon foglalkozz vele. Ha komolyan szeretne valamit, majd lépni fog, vagy már lépett volna...
Ha meg eddig is jóban voltatok, akkor nem hinném ez az egy mondat változtatni fog a kapcsolatotokon..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!