Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyelvbotlás, vagy még most is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyelvbotlás, vagy még most is kötődik az exéhez?

Figyelt kérdés
Párom néhány napja az exe nevén mutatott be egy ismerősének. 2 éve vagyunk együtt, a lánnyal 6 éve szakítottak. Nem vagyok egy hisztis típus, úgyhogy nem reagáltam rá semmit, az emberkének pedig a saját nevemet mondtam a kézfogáskor. (Ő egyébként az exet is ismeri.) Miután egymásközt maradtunk bocsánatot kért, és látszott rajta, hogy nagyon szégyenli a dolgot. Egyszerű nyelvbotlás, fáradtság, vagy valami más? Mi a véleményetek?
2012. febr. 23. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyelvbotlás... Én is szólítottam egyszer az exem nevén a pasimat. Szimpla system error pillanat volt, semmi több.
2012. febr. 23. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer a volt barátomat egy fiú barátom nevén szólítottam. kellően ciki volt, de ez van. épp egy olyan tárgyat láttam meg, miről ő ugrott be, mikor a volt barátomnak akartam szólni. érezte, hogy neki szólok így reagált, csak nagyot nézett.
2012. febr. 23. 18:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ő is ezt mondta, hogy mivel régi ismerősről van szó, régi emlékek jutottak eszébe. Nagyon rosszul esett, de tényleg bocsánatot kért, és látszott, hogy őszintén sajnálja. Próbálok rajta nem agyalni, de még kell 1-2 hét, mire elfelejtem. Köszi a válaszokat! :)
2012. febr. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!