Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a kis szösszenetről?

Figyelt kérdés

A férfi leissza magát, a nő csak be van csiccsentve.

A férfi megcsal, a nőnek kalandja van.

A férfi, amikor elválik, tönkre teszi a családot, a nő befejezi a jövő nélküli kapcsolatot.

A férfi kiabál, a nő csak hangsúlyozza az igazságot.

A férfi kínozza a gyerekeket, a nőknek csak az idegei nem bírják.

A férfi nem foglalkozik családjával, a nő megvalósítja önmagát.

A férfi egy erőszakos bunkó, a nő csak kényszerből határozott.

A férfi munkamániás, a nő független.

A férfi lusta, a nő regenerálódik.

A férfi hazudik, a nő diplomata.

A férfi pazarolja a pénzt, a nő néha magának is vásárol.

A férfi, amikor jól néz ki - narcisztikus piperkőc, a nő egyszerűen ápolt.

A férfi egy szerencsétlen, a nő néha elveszettnek érzi magát.

Egy nő azért megy egy férfihoz, mert azt gondolja: majd megváltozik, de úgysem fog soha.

Egy férfi azért vesz el egy nőt, mert azt gondolja: sosem fog megváltozni, de úgyis meg fog.

2016. ápr. 27. 20:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Tudom, miről "beszélsz". Én is "változtam" egy lány miatt, de csak addig volt jó érzés, amíg volt cél. Utána rájöttem, hogy sokkal jobban érzem magam, ha önmagam maradok. Ennyi. Hogy kettőnk közül ki a szerencsésebb, az nézőpont kérdése.

Az alkoholistákat ne keverd ide.

1. Neki muszáj változnia (esetünkben letennie a poharat), vagy belehal

2. Eredetileg a pia változtatta meg (mivel tudatmódosító szer)

3. A szenvedélybetegek nem változnak, vagyis tulajdonképpen ugyanúgy szenvedélybeteg maradt, csak gondolom most már valamilyen "kevésbé veszélyesebb hobbit űz".

2016. ápr. 28. 19:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Meg tudlak ebben cáfolni, mert én megmaradtam így is, miután elértem a célomat. Azóta már sajnos szakított velem a volt barátnőm, de mégsem a régi önmagam vagyok, mert megváltoztam. Lehet hogy ez számodra hihetetlen.

Én is iszákos voltam, szégyelltem is a dolgot, mert link alak voltam. De van kitartásom, határozott vagyok, magabiztos, egyik napról a másikra letettem és viszont látásra. Még csak nem is évődtem ezen, nem is ácsingóztam utána. Nem is kell, nem is kívánom.

Én ezzel nem akarok továbbra vitába szállni, sem pedig meggyőzni téged. Én így gondolom, te pedig másként. Ha borzalmasan elmélyedsz magadban és lépsz, meg fogsz lepődni magadon.

2016. ápr. 28. 20:40
 13/17 A kérdező kommentje:

De írtam, hogy az alkoholizmust hagyjuk ki ebből...

Megváltozott a jellemed? A lány kedvéért csináltál olyan dolgokat, amelyeket amúgy soha a büdös életben? Ha igen, és ennek a változásnak nem szűnt meg a hatása azóta, mióta nem vagy veled, akkor te vagy a szabályt erősítő kivétel. :)

2016. ápr. 28. 21:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: Az alkoholizmus nem tartozik az ember jelleméhez, és nem feltétlenül szenvedélybeteg, aki iszákos.
2016. ápr. 28. 21:32
 15/17 anonim ***** válasza:
A lány, illetve nő kedvéért igen.
2016. ápr. 28. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Hozzátenném hogy külsőleg is változtattam magamon nem csak belsőleg. Előtte homlokegyenest rávágtam hogy soha senki kedvére, semmit sem. :)

Aztán mégis. És így, jobban is érzem magam.

2016. ápr. 28. 22:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Az utolsó kettő is baromság. Nem tudom miért akarnak az emberek ennyire megmagyarázni másokat, ilyen nevetséges sablonokat ráhúzni egymásra, mint, amit te próbálsz. Az emberek különbözőek, mivel képesek vagyunk gondolkodni, döntéseket hozni, máshogyan élünk. Megszületünk, élünk, ahogy tudunk, szeretünk, vitatkozunk, bántunk, sérülünk, aztán meghalunk. Hogy ezt ki miért és hogyan teszi, azt embere válogatja. Könnyebb persze, úgy nézni a világot, ahogyan te teszed, hogy az embereket két szigorú csoportra bontod (férfi/nő), talán a kis lelked is nyugtatja, hogy mindenki egyforma, de sajnos nem így van. Pedig tényleg mennyivel egyszerűbb lenne a világ, ah minden nő ugyanúgy és minden férfi ugyanúgy élne, de nem így van.. :) Vannak persze nagyobb csoportok, akik egyes területen, hasonlóképp mozognak, vannak undorítóan gondolkodó férfiak és nők, vannak igazságtalanul elítélt és meggondolatlanul ítélkező emberek, de ilyen ilyen sablon ökörségekben hinni, amit leírtál szánalmas.. Ez nem egy görbe tükör, ez sértés rengeteg gondolkodni-tudó ember számára. Gondolom annak is szántad.
2016. ápr. 29. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!