Mi a véleményetek erről a facebookos szösszenetről?
Sokan mondják itt, hogy meg lehet beszélni a dokikkal a részletfizetést, hogy vigye be úgyis segítenek, nem küldik el stb. "Kis" orvosoknál lehet így van.
Ha valaki nem tudja megnyitni, szóljon, szívesen bemásolom neki a történetet.
Itt állatorvosi klinikáról van szó, de így van az emberi egészségügy is így működik.
Én csak nem tudom elfogadni, hogy valaki beviszi a szenvedő kutyáját és alaphangon elkérnek 30.000-et csak azért, hogy ránézzenek........
Ne mondja senki, hogy a doki ügyeleti fizetése ennyibe kerül és azt kell esetleg kigazdálkodni.
Szerintem kár ebbe belekeverni az egészségügyet.
Most lehet, hogy nem leszek népszerű, de ez a véleményem és nem szeretem a felesleges sopánkodást.
Tudomásul kell venni, hogy az egyetemen ennyi az ára annak, ha éjjel ugrsztják az orvost. Mivel Budapestről van szó, bőven lehet válogatni az orvosi rendelők és állatkórházak között, illetve mindenki hívhatja a saját orvosát is, hogy legalább telefonon elmondja, vagy ha szükséges, megnézze az állatot, valóban létfontosságú-e az azonnali beavatkozás.
Én kisvárosban lakok, volt, hogy este 11-kor hívtam az orvost, mert a kutya evés után felfújódott (azt hittem, gyomorcsavar és azonnal műteni kell), de megnyugtatott, hogy a tünetek alapján nem az. Ha úgy adódott volna, vihettem volna 30 ezerért az egyetemre is, mert életveszélynek hittem, közben meg fél óra séta megoldotta a problémát. Ez az ár visszatartja az embereket attól, hogy olyan esetekkel is ugrasszák az orvost, ami igazából várhat néhány órát. Ha a gazdi mégis vinné a kedvencét mert valós vészhelyzet van, akkor szerencsés helyzetben van, mert pesti és viheti olyan helyre is, ahol ennél jóval kevesebbet kell fizetnie. Mellesleg a posztoló sem fizette ki a 30 ezer forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!