Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belegondoltatok már, hogy vajon hány férfi/nő vágyakozik jelen pillanatban utánatok?
1+1
Egyik a párom, a másik egy olyan férfi akit kikosaraztam.
Még akkor kosaraztam mielőtt összejöttem volna a párommal. De ő is ismeri és tudja ezt róla
25/N
A barátom, és az exem, így 2.
25N
Igen, és ami azt illeti vannak egy páran.
A párom, egy olyan férfi, akivel még a párom előtt ismerkedtem, az edzőteremben konkrétan 2 férfi akiről tudok, a 2 exem és 1-2 férfi kollégám.
Nekem is imponál, de a páromat szeretem mindennél jobban, így más nem érdekel (de jól esik)!! ;)
Nem tudnám megtippelni, úgyhogy nem is kísérletezek vele. Van, akiről tudom, hogy vannak bizonyos vágyai, mert látszik abból, ahogyan velem viselkedik. A többség némaságba burkolózik.
Most fent vagyok egy olyan oldalon, ahol lehet csak csevegni, barátkozni, új barátokat szerezni meg társat keresni is. Én nem társkeresési céllal regisztráltam, van fent egy arcképem meg 1-1 szabadidős tevékenység közben (nem bulizós képek, és nem tükörbevillantósok).
Kaptam pár nap alatt kb. 30-40 tetszésnyilvánítást, és rám írt 5 ember, mindegyiknek visszaírtam, normálisan, ebből 1 emberrel csak első nap beszélgettem, aztán azóta nem társalogtunk, 2 az első válaszom után nem írt vissza, 2-vel pedig beszélgettünk az első beszélgetés után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!