Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belegondoltatok már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belegondoltatok már, hogy vajon hány férfi/nő vágyakozik jelen pillanatban utánatok?

Figyelt kérdés
Néha eszembe jut, olyan jó lenne tudni. Lehet, hogy van, csak nem tudom, pedig, ha tisztában lennék vele, biztos meglepődnék, önbizalmat adna, imponálna. :)

2016. ápr. 26. 21:46
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%

Valószínűleg senki és ez így van rendjén :)

24/F

2016. ápr. 26. 21:58
 12/39 A kérdező kommentje:
Szerintem tul negativak vagytok! :) vagy én vagyok tul romantikus? :D
2016. ápr. 26. 22:04
 13/39 anonim ***** válasza:
91%

Persze jó lenne tudni, hogy a pasi akiről tudom, h valószínű odáig meg vissza van értem mit gondol. Vagy a másik akinek szerintem a testbeszédem simán elárulta, hogy nem akarok tőle semmit mit gondol. És azt is szivesen tudnám, hogy a csaj akit szívből rühellek, mit is gondolhat csak úgy mellékesen :)

De szerintem a pasi aki értem van most oda tudja, hogy nekem nem kellene úgy ahogyan most van, és jó lenne változni.

2016. ápr. 26. 22:06
 14/39 anonim ***** válasza:
71%
Páromon kívül nem hiszem, hogy van más. Egy férfi ismerősömmel sem ápolok szoros barátságot felületes haveri viszonyból vagy munkatársi kapcsolatból nem ismer senki annyira, hogy vágyakozzon utánam.
2016. ápr. 26. 22:10
 15/39 opened paradise ***** válasza:
75%

Most,hogy kérded,igen.

De ez olyan mint a lila elefánt. Nem gondolsz rá,csak ha mondom.

Olyan,aki azért,mert tudja is,hogy mire vágyik,csak egy. Akivel nem voltam,de tudom,vagy sejtem,hogy akarta volna,meg pár.

Akiről nem tudom,arról nem tudom:D

2016. ápr. 26. 22:12
 16/39 anonim ***** válasza:

Valóban jó lenne ezt tudni. Sokaknak biztos okozna meglepetést! :-)

Én viszont tudom, hogy 0 férfi vágyakozik utánam. Van ilyen.

21/L

2016. ápr. 26. 22:20
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Egy sem.
2016. ápr. 26. 22:21
 18/39 anonim ***** válasza:
90%
páromon kívül 1, és ezt tudom, és nehéz
2016. ápr. 26. 22:35
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

110%-osan biztos vagyok benne, hogy nem vágyakozik utánam senki :D

21F

2016. ápr. 26. 22:44
 20/39 anonim ***** válasza:
Én egyre tippelnék, nem biztosra, de azért van egy sejtésem. Foglalt ugyan ő is, és nem is izgat a téma mélyebben, de azért annak szeretek tudatában lenni, hogy kinek tetszem, nem tudom, valahol szerintem ezt meg is érzi az ember:D Nekem is önbizalmat adna max, de ennyi. Mást nem kapok ilyenektől, esetleg zavarba jövök még:D
2016. ápr. 26. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!