Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbecsülnél egy ilyen férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbecsülnél egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés
Szeret téged, évek óta kitart melletted jóban-rosszban, nem csal meg, gyereket szeretne tőled.
2016. ápr. 26. 17:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen a párom.

DE ezek mellett van egy csomó rossz tulajdonsága, ami miatt épp a szakítás szélére sodródott a kapcsolatunk.

Szóval önmagában ez sem elég sajnos a működőképes kapcsolathoz.

2016. ápr. 26. 17:59
 12/19 anonim ***** válasza:
ez azért nem valami sok, de nem rossz
2016. ápr. 26. 18:23
 13/19 anonim ***** válasza:
11. válaszolóval egyetértek.. megbecsülném, DE ez mind nem elég egy jól működő kapcsolathoz.. ha vannak ott egyéb rossz tulajdonságok, esetleg viselkedésbeli gondok az bőven ok a szakításra
2016. ápr. 26. 18:32
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

A #9-esnek valahol igaza van. Őszintén szerettem, mindent megadtam volna neki és előbb vágtam volna le a karom, mint sem hogy megcsaljam. És értékelte? Nem. Az utolsó kapcsolatomba fele annyi energiát se fektettem és mégis mindig keres a lány. Sajnos rá kellett ébrednem hogy nem szerencsés ha a nő azt érzi hogy a pasi biztosan mellette van. És ez nem bántás, csak sajnálatos tény. A vicces csak az hogy se így, se úgy nem találok olyan lányt, amilyet szeretnék.

23/F

2016. ápr. 26. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Az ember ritkán talál az utcán húsz ezrest,de azért csak érdemes lehajolni érte ha mégis ott hever a lábunk előtt.:)

Elhiszem,hogy a sok csalódás után nehéz optimistán állni a kapcsolatokhoz,de az sem állapot,hogy mindig mindenkiről a rosszat feltételezzük.

2016. ápr. 26. 18:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Az ilyenek már rég kihaltak.
2016. ápr. 26. 19:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak ennyi miatt nem. A párom ezen túl még számos egyéb dolgot nyújt és azok miatt becsülöm meg. Amit írsz,az kb. alap, nincs benne különösebb becsülnivaló.
2016. ápr. 26. 21:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen
2016. ápr. 26. 21:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Nagy hülye lenne valaki, ha nem becsülné meg! A legtöbb lány, köztük én is ilyen sráccal szeretnék majd komoly kapcsolatot! A gyerek azért még ráér. :-)

21/L

2016. ápr. 26. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!