Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbecsülnél egy ilyen férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbecsülnél egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés
Szeret téged, évek óta kitart melletted jóban-rosszban, nem csal meg, gyereket szeretne tőled.
2016. ápr. 26. 17:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
vannak akik nem
2016. ápr. 26. 17:29
 2/19 anonim ***** válasza:
miért vannak még ilyen férfiak?
2016. ápr. 26. 17:30
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondok egy újdonságot, csak azt becsülik meg az emberek akit szeretnek.
2016. ápr. 26. 17:31
 4/19 anonim ***** válasza:
Életed szerelme, de nem vesz észre? Ettől még nem biztos, hogy szeretni fog..persze, megbecsül, mint ember, de ettől még nem lesz szerelmes beléd.
2016. ápr. 26. 17:36
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Èn ilyen fèrfire vágyok. :) mèg nem találtam.

26N

2016. ápr. 26. 17:40
 6/19 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. A barátom most dobott ki. Mint látod ezek mellett a tulajdonságok mellett sem voltam megbecsülve.
2016. ápr. 26. 17:42
 7/19 anonim ***** válasza:
Utolsó. Pont előtted írtam. Nekem is volt. Szintèn elhagytak. De nem szabad feladni. :)
2016. ápr. 26. 17:44
 8/19 anonim ***** válasza:
Sajnos az ilyen beállítottságú személyeket, legyen azok nők vagy férfiak, sosem becsülik meg. Hogy miért nem? Arra nem tudok válaszolni...
2016. ápr. 26. 17:47
 9/19 anonim ***** válasza:
En igen :) nem eleg izgalmasak ellaposodik a kapcsolat kialazik a lang
2016. ápr. 26. 17:51
 10/19 anonim ***** válasza:

nem az a kérdés, hogy mit érzel iránta, hanem hogy ezt hogyan mutatod ki (amit te teszel), ő hogyan érzékeli mindezt (amit ő meglát/értelmez abból, amit te teszel) és hogy ez mennyire vág egybe azzal, amit ő szeretne.

egy párkapcsolatban nagyon fontos a kommunikáció, de nem csak a szavak, hanem a cselekedetek szintjén is. van amikor egy nő nem azt akarja, hogy beszélj hozzá, hanem hogy megöleld és van amikor nem azt akarja, hogy megöleld, hanem hogy mondj valamit - leginkább pont azt, amit ő hallani szeretne.

például olvass utána a szeretet nyelveknek. vannak, akiknek az ajándékokban fejeződik ki a szeretet, másoknak egy ölelés többet ér minden ajándéknál. megint másnak az együtt töltött idő fontosabb és van, akit az tesz boldoggá, ha hallja, hogy szeretik. ha nem a megfelelő szeretet nyelven szólítod meg a másikat, akkor hiába teszel meg "mindent", ő nem biztos, hogy érezni fogja a szereteted - és ha ő sem a megfelelő szeretet nyelven mutatja ki a megbecsülését, akkor te sem fogod érezni, hogy ő megbecsüli a szereteted...

2016. ápr. 26. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!