Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok/tulajdonsagok, amivel egy ferfit meg lehet tartani (kesobbi hazassagra es csaladalapitasra)?
Ez nem feltétlenül a nőtől függ, hanem attól, hogy milyen példát mutattak neki gyerekkorában.
De ha a nő tulajdonságaira vagy kíváncsi nyilván megértés, nyitottság, fantázia, hajlandóság megújulni, hogy ne legyen unalmas, humorérzék és szorgalom. MOst hitrelen ezek jutottak eszembe.
Ez kicsit olyan furán hangzik... mintha alárendelt lennél és küzdened kell érte.
Egy kapcsolat akkor működik jól hosszútávon, ha a két fél jól kiegészíti egymást. Persze, nem hátrány, ha tudsz főzni, gondoskodó és házias vagy, van fantáziád és igényled is néha, hogy felpezsdítsd a szexuális életet a pároddal, és fontos, hogy ne legyél paranoid, vagy gyakran és indokolatlanul hisztis. Ha néha van időd magaddal foglalkozni (edzés, barátok, hobbi), akkor bőven jó vagy.
Valamilyen szinten mindket felnek kuzdenie kell a masikert :) Ha meg nem teszi a no akkor olyannak van elkonyvelve akinek termeszetes a kapcsolat es nem tesz erte semmit.
Koszi a valaszokat
Olyanra ertettem aki csaladot szeretne es gyerekeket. Vannak meg ilyen ferfiak :)
Igazabol a kerdest azert irtam ki kert tudom hogy a parom velem tervezi a jovot es szeretnem megerositeni ezt az egeszet mert nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!