Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, hogyan nezzek ki, hogy ne csak aranyos legyek?
Sok ferfitol megkaptam mar, hogy maximum aranyosan nezek ki, es nem nezik ki belolem, hogy szivesen vennem a leszolitast. :D
Mit kellebe maskepp csinalnom? Melleim nincsenek, es szemuveges vagyok, ez utobbi pedig sokszor a visszahuzodottsagot jelkepezi. Sportosan oltozkodom. Noiesebben kellene? Tanuljak meg magassarkuban jarni? Esetleg szoknya? Vagy attol meg kislanyosabb leszek?
23 vagyok, de 16-nak szoktak nezni. :'D
Egyebkent alacsony es vekony vagyok. Hasznaljak kicsit erosebb sminket? Szempillaspiralt es alapozot szoktam, neha ruzst. Mindig az jar az eszemben, hogy azt akarom, ha megtetszem valakinek, akkor a termeszetes kulsomet kedvelje meg, ne a tomnanyi sminket, ami rajtam van.
Koszi, ha segitetrk :3
Ez hülyeség,miért ne szeretnék? Sokan örülnének neki,mert még nem történt velük olyan.
Amúgy a kérdésre is válaszolva:
Ezeket megteheted,csak lehet,hogy ezzel nem olyam srácokat vonzanál be,amilyeneket szeretnél.
Ha valaki van,aki tetszik,akkor te is tehetsz érte. Ha nem csak azt szeretnéd,hogy átess ezen a tűzkeresztségen.
Volt mar, hogy leszolitottak, es rohejeseb viselkedtrm, mert zavarba jottem. :D utana meg fogtam a fejem, a srac meg gazdagodott egy rossz tapasztalattal.
Ami eddig bejott, az az, hogy van par erdekesnek mondhato hobbim, es akkor ezek miatt mar leszolitottak, mert latszott rajtam a dolog. Egyebkent tenyleg ritkan szoktak.
Szerintem venni fogok par noiesebb cuccot, egyebkent is a majdani munkambol kifolyolag elegansabbnak kell lennem. Akkor meg biztos a karrierista not latjatok majd bennem, ami szinten nem tul nyero. :D
Milyen hobbik?
Szamurájkarddal járkálsz,vagy
Pasik velemenye jobban erdekel. :D a csajok lehet, at mondjak, fessem a kormom, de peldaul azt pont le**arjak a pasik.
Elo egeret szoktam hozni-vinni, amihez atlatszo dobozt kapok. Meg japant tanulok es japan nyelvu konyveket szoktam olvasni, ezek miatt neha leszolitanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!