Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok az aranyos, nyíltan perverz nőkről?
ennek itt több fajtája lehet.
ismertem itt olyan 2 gyerekes nőt, aki folyamatosan tüzelt, szerintem a pöckére búgatóport szórt vagy nem tudom, minden esetre gusztustalan egy némber volt az egyszer biztos.
más témája nem volt, csak a kefélés meg az aberrált szexuális szokásai.
ez mondjuk pont nem volt imponáló, inkább kiábrándító és szánalomra méltó.
de azokat a nőket akik bizonyos kereteken belül viccelődnek ezzel, elviselem magam mellett.
Az aranyos az mindenképpen.
De nyíltan perverz ne...legyen egy emberrel perverz, akivel olyan a viszonya, hogy ...érted.
De az ilyen viselkedésről egy primitív jellem jön le inkább, minthogy elhagyjam az állam attól, hogy állandóan a szexről beszél.
Minden normális ember beszél a szexről, mivel a szex teljesen normális része a mindennapoknak... Nálam a perverzió ott kezdődik, ha a fülembe súgja, hogy rakjam egyből popiba sikosító nélkül, vagy ha reggel arra ébredek, hogy a szájában van...
Az, hogy beszél róla, meg viccelődik, incselkedik, abban semmi perverz nincs, ezt mindenki csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!