Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne csak "aranyos' legyek neki?
Figyelt kérdés
Nagyjából fél éve megismerkedtem egy sráccal, nekem nagyom megtetszett, egy tök jó fej, normális fiúról van szó. Elég jóba lettünk, de ő állandóan csak azt mondja rám, hogy milyen "aranyos lány" vagyok. Például egyszer egyik barátnőmnek ötleteket adtam, hogy mit süssön a barátjának, mert ő nem igazán jártas a konyhában, arra is mit mondott ez a srác? Hogy de aranyos vagyok, milyen jó lesz majd a barátomnak.... Meg egyszer magyarázta a matekot, és én meg valami bődületes baromságot mondtam, mert nem értettem, akkor is nevetett, és már megint: "jaj, de aranyos vagy..." De én nem aranyos akarok lenni bmeg!! Mit tegyek, hogy ne kislányként tekintsen rám? Vagy ebből nincs kiút, és életem végéig csak "aranyos" maradok neki?
L/19
2016. ápr. 2. 21:44
2/4 anonim válasza:
Nyugi, én is voltam már kis aranyos, de attól még lett szex meg ilyenek. ** :D Szóval pasiknál az aranyos valószínű nem olyan "degradáló", mint minálunk. Lefordítva: tetszel neki azér'. :)
3/4 anonim válasza:
A fiúk egy részénék pont hogy az aranyos lányok jönnek be.
4/4 anonim válasza:
Engem is folyton lecukiznak. Eleve kislányosan nézek ki bár ez ellen igyekszem tenni a hangom is olyan. Folyton azt kapom hogy milyen aranyos vagyok meg cuki de ezt én inkább bóknak veszem. Az adott helyzetben azt is megkapom ám hogy milyen formás a fenekem és hogy szexi vagyok Úgyhogy ettől ne félj szerintem a srác meg bukik rád és azért mond ilyeneket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!