Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, hogyan nezzek ki, hogy ne csak aranyos legyek?
Sok ferfitol megkaptam mar, hogy maximum aranyosan nezek ki, es nem nezik ki belolem, hogy szivesen vennem a leszolitast. :D
Mit kellebe maskepp csinalnom? Melleim nincsenek, es szemuveges vagyok, ez utobbi pedig sokszor a visszahuzodottsagot jelkepezi. Sportosan oltozkodom. Noiesebben kellene? Tanuljak meg magassarkuban jarni? Esetleg szoknya? Vagy attol meg kislanyosabb leszek?
23 vagyok, de 16-nak szoktak nezni. :'D
Egyebkent alacsony es vekony vagyok. Hasznaljak kicsit erosebb sminket? Szempillaspiralt es alapozot szoktam, neha ruzst. Mindig az jar az eszemben, hogy azt akarom, ha megtetszem valakinek, akkor a termeszetes kulsomet kedvelje meg, ne a tomnanyi sminket, ami rajtam van.
Koszi, ha segitetrk :3
Én is hasonló helyzetben vagyok. 19/L vagyok, 146 cm 40 kg.
Kinézek 16-nak. Néha hordok magassarkút, kis sminket használok. Próbálj nőiesen öltözködni, sokat dob rajta! :-)
Kb megválaszoltad magadnak a kérdést.
Tűsarkú, szoknya, erősebb smink (alapozó, rúzs). Feszesebb nőies ruhák.
De nem elég ha ilyeneket veszel, tudni kell hordani is őket. Persze ez nem nagy dolog. Azon túl h megtanulsz magassarkú cipőben normálisan járni (sok nő még 30 évesen se tud, röhejes), lényeg h tetsszél magadnak, magabiztos legyél és jól érezd magad ilyen göncökben. A kisugárzás a fontos.
A másik ami fontos, az összhatás. Ha mindenféle kihívó cuccot magadra aggatsz az kicsit se nőies. Próbálj találni egy stílust, próbálj divatosan öltözködni. A divatlapokból ilyet sztem simán elleshetsz. Nem kellenek drága cuccok csak legyél igényes. Remélem érthető.
Ha valkinek megtetszel akkor annak smink nélkül is meg azzal is tetszeni fogsz. Az olyan kisfiúkkal nem érdemes foglalkozni, akik nem így vannak vele :)
26/F
Mit mondjak így látatlanban?
Vegyél fel miniszter?:D
Sok sminket ne erőltesd,mert felesleges szerintem.
A szemüveg ma már nem ciki,inkább öltöztet.
Változtathatsz az öltözködéseden,de a lényeg az,hogy jól érezd magad a bőrödben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!