Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok tapasztala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok tapasztalatlan férfi?

Figyelt kérdés
Több olyan 35 év feletti férfival ismerkedtem régen, akiknek semmilyen tapasztalatuk nem volt nőkkel. De az élet más egyéb területén sem. Van aki most 40 éves már a szülei nem értik miért nincsen neki senkije, se gyereke. Van aki 40-en is túl van de nagyon bunkó a nőkkel, mások előtt megjátsza magát. És még sorolhatnám. Mikor megkérdeztem őket mit csináltak eddigi életükben, csak néztek maguk elé bambán.
2016. ápr. 2. 11:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es! Van párom és gyermekem, csak elszomorít az amit a környezetemben látok. És amiket régen tapasztaltam. Az egyik barátnőm valamelyik nap mesélte, milyen férfival randizott már megint, és elbeszélgettünk erről.
2016. ápr. 4. 09:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt úgy mondtad mintha mi valami szörnyetegek lennénk...

Nőknél sikeres férfiak között is vannak bunkók, meg mindenféle emberek. Attól, hogy nem voltunk dolgunk nőkkel, még nem vagyunk automatikusan rossz emberek. Csak az életünk ezen területe így alakult.

2016. ápr. 4. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!