Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok tapasztala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok tapasztalatlan férfi?

Figyelt kérdés
Több olyan 35 év feletti férfival ismerkedtem régen, akiknek semmilyen tapasztalatuk nem volt nőkkel. De az élet más egyéb területén sem. Van aki most 40 éves már a szülei nem értik miért nincsen neki senkije, se gyereke. Van aki 40-en is túl van de nagyon bunkó a nőkkel, mások előtt megjátsza magát. És még sorolhatnám. Mikor megkérdeztem őket mit csináltak eddigi életükben, csak néztek maguk elé bambán.
2016. ápr. 2. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyre durvább lesz szerintem... Én legalábbis úgy érzékelem, hogy a mai világban, ahol már kedvére válogathat meg kalandozhat az ember, azt meg is teszi mindenki, és egyre jobban távolodik el egymástól a két nem.

Mindenkinek túl magasak az elvárásai, és a tökéleteset keresik, ami nem létezik.

2016. ápr. 2. 11:08
 2/12 anonim ***** válasza:
hogy értve tapasztalatlanok? nem tudják hova kell bedugni?
2016. ápr. 2. 11:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen nagyjából ahogy első mondja.

Mindenki a tökélyre vágyik, ami minden téren hibátlan és tökéletes számukra.

2016. ápr. 2. 11:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mindenki keresi a külsőre tökéletes nőt

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. ápr. 2. 11:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nő vagy? Mert akkor ne magadból indulj ki.

18 éves kortól kezdve a férfiak és a nők teljesen eltérő helyzetbe kerülnek:

Egy fiatal csajra rászakad a férfivilág 90%-a, mert szép és fiatal.

Egy fiatal férfi pedig enyhén szólva a kutyának se kell, mert még semmi egzisztenciája.

2016. ápr. 2. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

"Egy fiatal csajra rászakad a férfivilág 90%-a, mert szép és fiatal. "

Hahahahahahahaha... :D Persze, maximum lyukra mennének, az a 10%, aki még kezdeményez egyáltalán manapság.

2016. ápr. 2. 11:37
 7/12 anonim ***** válasza:

utoljára 25 évesen volt valakim. Most 30 vagyok, van pont 5 év.

Akkor mi is történt azóta? Volt két őszinte, viszonzatlan szerelmem. Az elsővel fél évig ment, kb. azért dobott vissza, mert első "randin" nem vallottam többet... a második maga sem tudja mit akar. Amikor nyomultam rá, úgy éreztem, elege van belőlem. Aztán 1 hónapig nem szóltam hozzá: jött hozzám mosolyogva, hozzámért többször, de továbbra sem akar semmit.

Voltam társkeresőn, néhányszáz levél elment, egy találkozó lett végül.

Salsázok, olaszt tanultam, volt 3 munkahelyem. Új technológiák, önfejlesztés.

Ennek ellenére valahogy mégsem történik semmi.

2016. ápr. 2. 11:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Többször is levezettem már itt, hogy miért van sokkal több tapasztalatlan férfi, mint tapasztalatlan nő. A nők kizárólag a legjobb pasasokkal fekszenek össze, de még lazán, lelkiismeret-furdalás nélkül a szerető szerepet is bevállalják egy foglalt, házas emberrel. Ad hoc példa, tehát a kapós férfiak egyszerre több nőt is "foglalkoztatnak", első a feleség, második a szerető, harmadik a titkárnő. Tehát a tapasztalatszerzés mérlege: három nő egyetlen férfival szerez tapasztalatot házasság/kapcsolat/szex/stb. terén. Ha feltételezzük a nemek egyenlő arányát minden korosztályban, akkor két férfi mind ezen idő alatt nő nélkül tengődik, azaz kompetencia terén nem fejlődik.
2016. ápr. 2. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Mert túl nagyok az igényeik,még öregemberként is húszéves modell lànyok utàn sirànkoznak,persze hogy egyedül maradnak.A férfivilàg csak a szép lànyokra/nőkre szakad rà,még az àtlagos külsejűeket sem veszik észre,nem hogy a csúnyàcskàkat.
2016. ápr. 2. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:
kérdező, te mit csináltál eddigi életedben, hogy nem találtad meg a megfelelő pasit és nincs gyereked?
2016. ápr. 2. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!