Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok tapasztalatlan férfi?
Ez egyre durvább lesz szerintem... Én legalábbis úgy érzékelem, hogy a mai világban, ahol már kedvére válogathat meg kalandozhat az ember, azt meg is teszi mindenki, és egyre jobban távolodik el egymástól a két nem.
Mindenkinek túl magasak az elvárásai, és a tökéleteset keresik, ami nem létezik.
Igen nagyjából ahogy első mondja.
Mindenki a tökélyre vágyik, ami minden téren hibátlan és tökéletes számukra.
Szerintem nem mindenki keresi a külsőre tökéletes nőt
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Kérdező, nő vagy? Mert akkor ne magadból indulj ki.
18 éves kortól kezdve a férfiak és a nők teljesen eltérő helyzetbe kerülnek:
Egy fiatal csajra rászakad a férfivilág 90%-a, mert szép és fiatal.
Egy fiatal férfi pedig enyhén szólva a kutyának se kell, mert még semmi egzisztenciája.
"Egy fiatal csajra rászakad a férfivilág 90%-a, mert szép és fiatal. "
Hahahahahahahaha... :D Persze, maximum lyukra mennének, az a 10%, aki még kezdeményez egyáltalán manapság.
utoljára 25 évesen volt valakim. Most 30 vagyok, van pont 5 év.
Akkor mi is történt azóta? Volt két őszinte, viszonzatlan szerelmem. Az elsővel fél évig ment, kb. azért dobott vissza, mert első "randin" nem vallottam többet... a második maga sem tudja mit akar. Amikor nyomultam rá, úgy éreztem, elege van belőlem. Aztán 1 hónapig nem szóltam hozzá: jött hozzám mosolyogva, hozzámért többször, de továbbra sem akar semmit.
Voltam társkeresőn, néhányszáz levél elment, egy találkozó lett végül.
Salsázok, olaszt tanultam, volt 3 munkahelyem. Új technológiák, önfejlesztés.
Ennek ellenére valahogy mégsem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!