Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket ELRIASZTJA ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket ELRIASZTJA ha egy férfi tapasztalatlan?

Figyelt kérdés

Tudjátok mire gondolok.

Kort és nemet is írjatok hozzá.

2010. ápr. 18. 21:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem riasztott el,a barátom még szűz volt,mikor összejöttünk,akkor voltam én 18,ő pedig 20.Előttem nem is volt barátnője.Ez nálunk nem volt akadály,annak ellenére,hogy én már voltam előtte mással.Meg tudtuk beszélni szépen a dolgot,én is megértően,kedvesen próbáltam hozzáállni a dologhoz. 23/L
2010. ápr. 18. 21:45
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy tapasztalatlant lehet, de egy tapasztalt nőt biztos, hogy nem.
2010. ápr. 18. 21:49
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
Szia! Biztosan nem. Fiatal korban, tehát 18-20 éves korban szinte mindenki tapasztalatlan, főleg a férfiaknál kezdődik később ez a barátnős korszak. Idősebb korban pedig szinte érték, ha valaki tapasztalatlan. Nincs miért aggódnod!
2010. ápr. 18. 21:50
 4/30 anonim ***** válasza:
36%

én tapasztalt nő vagyok, és igen elriaszt.

Bocs, de én is szeretném élvezni, márpedig egy tapasztalatlan pasi mellett nem tudom. De ez csak egy vélemény.

26

2010. ápr. 18. 21:52
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Na mondjuk jogos amit az utolsó is írt, de a kérdésben nem tértél ki az életkorodra. Most aki megfogalmazta az utolsó véleményt 26 éves, biztosan nem kezdene egy 20 évessel, de ha mondjuk 26-28 évesen vagy tapasztalatlan, akkor az más helyzet.
2010. ápr. 18. 21:55
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Legalább türelmes lesz velem.
2010. ápr. 18. 21:57
 7/30 anonim ***** válasza:
74%
Hm..lehet ,hogy ez sokaknak nem fog tetszeni,de ha egy 30 éves férfi tapasztalatlan,az igen,elriaszt engem. Nem maga a tény ,hogy szűz,hanem hogy miért nem tudott eddig normális kapcsolatot kialakitani? És ne gyertek azzal a szöveggel,hogy még nem jött el az igazi meg blablabla,akkor vagy rossz helyen keresgél,vagy várja hogy a sültgalamb a szájába repüljön,rosszabb esetben igénytelen,idegesitő egyszóval gikszer van a dologban..nekem ez a véleményem. 20 év körül meg nagyon sokan tapasztalatlanok még,abból én nem szűrök le semmi mást csak hogy igy alakult egyenlőre még. Egy abszolút tapasztalatlan 30 as viszont engem elriasztana,igen.
2010. ápr. 18. 22:01
 8/30 anonim ***** válasza:
59%
22:01 essel ertek egyet, szinte szorol szora en is leirhattam volna ugyanezt. 32/L
2010. ápr. 18. 22:05
 9/30 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem vagyok 20 éves, de szerencsére még 25 sem vagyok. Jártam néhány lánnyal, de tartós kapcsolatom nem volt soha.:( Mivel szűz vagyok tuti biztos, hogyha arra kerül a sor a lány nem fogja velem élvezni a szexet, mert még csak a tévében láttam nőt mesztelenül.:(
2010. ápr. 18. 22:19
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még, nem vagy 25 éves, ez esetben kár problémáznod a dolgon, a férfiak nagyon nagy többsége később veszíti el a szüzességét, tehát 20-as évek eleje. Nincs miért aggódnod. Ha harmincakárhány éves lennél azt mondanám jogos az aggodalmad, de így nem.
2010. ápr. 18. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!