Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket ELRIASZTJA ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket ELRIASZTJA ha egy férfi tapasztalatlan?

Figyelt kérdés

Tudjátok mire gondolok.

Kort és nemet is írjatok hozzá.

2010. ápr. 18. 21:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%

21:52es vagyok...szegény kérdező most jól elvettem a kedved.

Figyu, a korod abszolút rendben van, és amúgy is ha valaki szeret, akkor nem fogja érdekelni. Ha én pl 20 lennék, és egy veled egykorú pasim lenne aki szűz, és szeretem, nem állítana meg. Tehát attól függ milyen a szitu.

És hidd el attól, hogy valakinek pl 20 nője volt még nem jelenti azt, hogy jó is az ágyban...tapasztalatból mondom. Viszont egy tapasztalatlan pasi lehet érzéki, figyelmes, gyengéd, szal ne aggódj!

2010. ápr. 18. 22:29
 12/30 A kérdező kommentje:

Hiába vagyok fiatal én akkor is aggódom.:S

Mellesleg a kérdés kiírásával nem vigaszt keresek. Teljesen tisztában vagyok, azzal, hogy egy olyan nőnek, akinek van tapasztalata a szexben, annak igénye is vannak és teljesen érthető is. Elhiszem, h egy ilyen nőnek "borzasztó" lehet ha összekerül egy zöldfülűvel. Azzal türelmesnek kell lenni, megérteni, hogy neki nem megy olyan könnyen és időbe telik mire beletanul a dologba. Az én korosztályomban biztos többségében vannak az nők, akiket elriaszt.

2010. ápr. 18. 22:37
 13/30 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy nem te vetted el a kedvem, hanem a legutóbbi próbálozásom.
2010. ápr. 18. 22:39
 14/30 anonim ***** válasza:
32%
ne legyél már ilyen lekvár xD
2010. ápr. 18. 22:41
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes, akkor nem riasztja el. Ha nem szerelmes, akkor elriasztja.
2010. ápr. 18. 22:46
 16/30 A kérdező kommentje:
Ezt jól meg mondtad. :)
2010. ápr. 18. 22:49
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kicsit görcsös a hozzáállásod. Fontold meg a következőket.

1. A legtöbb embernek baromi kevés szexuális partnere volt és lesz élete során és azokkal se túl virtuóz módon szeretkezik. Ahhoz képest, hogy mennyit beszélnek a szexről, röhejesen nincs szexuális életük. A teljesen kezdőkben így az a rémkép alakul ki, hogy mindenki más benne van egy nagy buliban, amiben ők nem, és súlyos leégés lesz belőle, ha ő is megpróbál bekerülni a szexuális életet élők elit klubjába. Ez az elképzelés összességében téves.

2. A nők nem félistenek, hanem ugyanolyan szánalmas, halandó lények, mint te vagy én, nem kell félni tőlük. Bármilyen hihetetlen: az esetek 95%-ában a nő, akit alig mersz megszólítani,

(a) belülről éppen ugyanannyira félénk, mint te, csak te nem látod rajta és

(b) ugyanolyan kevéssé látja rajtad a "lekvár"-ságodat, mint te az övét.

3. Sok minden elriasztja a nőket, a tapasztalatlanság is ott van ezek között kb. a harmincadik helyen. Az első viszont a bizonytalankodás és félénkség.

2010. ápr. 19. 05:54
 18/30 A kérdező kommentje:

Jól hangzó dolgokat írtál utolsó! :)

Csak az a baj, hogy nincs önbizalmam.:S Ma már kicsit bátrabb vagyok és többet próbálkozom a lányoknál, mint pár évvel ezelőtt, de mindez még nagyon kevés.

2010. ápr. 19. 10:28
 19/30 anonim ***** válasza:
Nem a tapasztalttól függ, hogy jó vagy e az ágyban, én pl netes írásokból tanultam meg csókolózni, meg Sose voltam még nővel(szex terén) az előző barátnőm előtt, és én nála kb a 20. pasas lehettem, és azt mondta eddig én voltam a legjobb, és mindent tudok amit kell. Nem ezen múlik, persze minden nő más és más, a következőtől félek énis hogy hogy lesz :)
2010. ápr. 19. 10:28
 20/30 A kérdező kommentje:
Én is sokat olvastam a szexről.
2010. ápr. 19. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!