Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket ELRIASZTJA ha egy férfi tapasztalatlan?
Tudjátok mire gondolok.
Kort és nemet is írjatok hozzá.
05:54 sem a nők , sem ti nem vagytok szánalmasak. És amúgy, nő létemre mondom, hogy én nem félek, és semmiféle görcs nincs bennem és lekvárnak sem tartom magam. Felőlem akár jöhet egy félisten gyakorlott pasi, vagy egy szendébb szűz fiú, az én kisugárzásom ugyanolyan marad. Ezt hívják önbizalomnak! és a kérdezőre is ráférne egy kicsi. Azt akarom kinyögni, hogy ha van önbizalom, magadba vetett hit, akkor semmilyen nő vagy férfi nem képes ezt meginogtatni. Szal hajrá
Viszont a 05:54 es komment első pontja annyira igaz, ezt már én is tapasztaltam ismerőseimen.
Nője válogatja: van tanító néni és anyás típusú is, aki élvezi ezt a helyzetet. Aztán van normális, amelyiket nem zavarja. A többivel meg ne foglalkozz.
VISZONT! Ami minden nőt zavar, az a határozatlanság, bizonytalanság. Na: ilyen ne legyél!
Ha tanulnod kell, majd tanít - de legyen meg az önbizalmad, hogy férfi vagy és képes vagy tanulni, figyelni!
tegnap 12:54
Értem, és gratulálok hozzá, meg minden, de az egészséges önbizalmú ember (mindkét nemben) nagyjából olyan gyakori, mint a fehér holló.
Az olvasottak alapján az ember maradék önbizalma is elfogy, legalább is az enyém.
Körülbelül az jön le nekem az egészből, ha bénázol, nincs több lehetőség, nincs gyakorlás, ha nem tudsz azonnal teljesíteni, lecserélnek még időben.
Még 1997-1998-ban Németországban dolgoztam. Egy hétvégi napon olyan helyen jártunk, ahol sok ember megfordul a szép kilátás miatt. Beszélgettem a munkatársammal (magyar), és egyszer csak meghalott bennünket egy magyar férfi, aki Németországban él. Kérdezgetett bennünket, hogy érezzük magunkat kint. Szó szót követett, látta, hogy fiatalok vagyunk, 20 évesek, megkérdezte, milyenek a német lányok, nem sikerült-e már valakit felszednünk.
Mondtuk, még nem. Ő aztán folytatta, hogyha sikerül, nem lesz másra szükség, mint arra, hogy nagyon jók legyünk az ágyban. Akkor aztán mindenünk lesz...
Csak azért írtam le ezt a hosszú regényt, mert sokszor eszembe jutott, mennyire rátapintott a lényegre. 1998 óta ez a tendencia pedig csak erősödött...
dehogy riaszt.olyan kis aranyosak.:)
szűzoltó.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!