Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (Rövid)
Napokig folyton az exemmel álmodtam, már kezdett kicsit idegesíteni. Eltelt kb. egy hét, azóta semmi nem volt, erre meg tegnap találkoztam vele. (kb. féléve láttam utoljára) Mindketten úgy lefagytunk, hogy megszólalni se tudtunk.
Azóta van már új barátom, akit szeretek is nagyon és soha nem csalnám meg. Mégis kicsit úgy érzem, olyan jó érzéssel töltött el látni a srácot.. és folyton ez járt utána az eszemben, hogy mennyire durva..
szerintetek?
Szerintem (ez csak a legvalószínűbb fikció mert nem ismerlek) valami hiányzik neked a mostani kapcsolatodból ami a régiben megvolt.
Ez a hiányérzet generálhatja a róla szóló álmaidat.
És hogy találkoztatok lehet véletlen, de lehet bevonzottad.
Ha tudsz meditálni vagy megtanulsz meditálni, akkor le tudsz nyúlni a kis lelkedbe és tudatosíthatod mi az ami(k) hiányzik(oznak). Ekkor a mostani pároddal kereshettek megoldást erre. Ha lehetséges persze. Ha nem akkor megtanulhatod elengedni ezt a hiányt és elfogadni hogy ez most nincs, ezután már nem fog zavarni.
Vagy nem tanulod meg hogyan kell a tudatalattidat befolyásolni, megérteni és akkor éled az átlagos nem tudatos emberek frusztrált, problémákkal terhes életét tovább. Ekkor majd megszokod hogy valami mindig rossz az életedben. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!