Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Van még olyan egyálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van még olyan egyáltalán, aki családot szeretne?

Figyelt kérdés

Mindenki azt írja hogy ő biztos nem venne el feleségül senkit meg minek csak nyűg.

Van még egyáltalán olyan, aki majd házasodni szeretne és gyerekeket, családot? Hány évesen szeretnétek?

2016. márc. 28. 23:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Csakhogy a férfiak nem csak a saját kárukon tanulnak, hanem másokén is. Ezért inkább meg sem nősülnek, mert a nők feminácisodnak, és sárkányosodnak, majd megcsalják, és kisemmizik a férfiakat. Megszülik a gyereket, de anyának nem jók.

Persze mert olyan meg nem is létezik hogy egy férfi nem való apának, nyűgös a gyerek ez miatt talán kevesebb figyelmet kap, inkább félrelép ezzel otthagyva a feleségét és a picit mert ő nem bir magával. Vagy minden nevelésbeli dolgot a nőre hagy.

Ez a feminácizás meg nem tudom hogy nem unalmása már. Pont annyi apának/férjnek nem való alak van, amennyi ilyen nőben. Nem kell sallangokat puffogtatani.

2016. márc. 29. 11:06
 22/38 anonim ***** válasza:

Biztos van, hisz a világ lakossága növekszik és nem csökken, szóval rengetegen vannak akik dugnak és ezek java része családban is él.

Én nem akarok. Nem tetszik a külvilágnak? lesz@om.

2016. márc. 29. 11:34
 23/38 anonim ***** válasza:

Ezeket a válaszokat olvasva egész megnyugodtam. Még nem veszett el teljesen az emberiség. :)

Természetes, hogy valaki több pusztán egy szerepnél, szülőként is lehet élvezni az életet, lehet alkotni, fejlődni, tanulni, világot látni, sikerre vinni egy szakmai célt, és még a családi életet sem kell emiatt teljesen beáldozni. Bármit érek el család nélkül, ott van az az űr, ami ezt kérdezi, hogy minek? Egy gyerek viszi tovább az énünket, szerencsésebb esetben nem csak a genetikai örökségünket, hanem a tapasztalatainkat, az életútból adódó tudást, az értékrendet. Szerencsére találni még férfit, aki ugyanígy gondolja, a nehezebb inkább az, hogy zsák a foltját meglelje.

2016. márc. 29. 11:35
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

Csak összességében szaporodik az emberiség. A "fejletlen" országok, ahol "taposnak" a nők jogain, szaporodnak csak, és kizárólag. Igaz ők gyorsan.

A "fejlett" társadalmak, mint a mieink is, ahol feminácik vannak, nem szaporodik kicsit sem! Sőt csökken a lakosság, mert a nőknek minden fontosabb a gyereknél, a kutya, a karrier, stb...

De minden tiszteletem azoknak a nőknek, akik "felvilágosultak", és 30 éves korukra fel tudnak mutatni min 2-3 gyereket. Ők a kivételek, akiknek számít a család.

2016. márc. 29. 12:17
 25/38 anonim ***** válasza:

De minden tiszteletem azoknak a nőknek, akik "felvilágosultak", és 30 éves korukra fel tudnak mutatni min 2-3 gyereket. Ők a kivételek, akiknek számít a család.

Te komolyan segg hülye vagy. Gőzöd nincs az életről.

2016. márc. 29. 12:25
 26/38 anonim ***** válasza:
10%

Az csak egy példa volt, arra a vonyításra, hogy "jaaaj csak az lehet az élet értelm eha van puja". Hát szerintem nem. Egy felejthető senki marad az ember akkor is ha 10 gyereke van.

Mi más lehet a cél, ha nem az hogy fentmaradjon a neved és a tetteid? A gyerekeid nem fogják továbbvinni, ez csupán mese. Sőt, nagyrészt a legtöbben nem igazán vannak jóban a szüleikkel egy idő után - sokaknak kényszer hogy már megint át kell menni a nagymutterékhez, már megint minket ugráltat stb. Nálunk nem, de sok helyen így van.

Amúgy a szülőég rohadt nehéz, nem ilyen "áh kicsit neveljük meg jófejkedünk és minden faja". Álmaidban. Nem tudom ez az USA kertvárosi "hahahaha boldogcsalád" kamu miért tartja még mindig magát. Ahol mindenki hű de jó fej, a gyerekek tök tisztelettudóak és csak annyibban különböznek az idősektől, hogy "lazák", ahol apuci és anyuci minden nap 2-3 menet szexet letolt, ahol a ház mindig ragyog stb. Ez akkora kamu.

Így max a felső 10.000 él az országban. Ahol van bejárónő meg mindenből a legdrágábbra futja stb.

2016. márc. 29. 12:27
 27/38 anonim ***** válasza:

#24 és #25

Az ilyeneket cigányoknak hívják manapság, igaz ott 6-7 puja is van 30ra.

De náluk se a "nacceretet" a motiváció, hanem a segílke meg a csáládipótlík

2016. márc. 29. 12:29
 28/38 anonim ***** válasza:

42%-os neked totál nagy baj van a fejedben ha csak a végletekben tudsz gondolkodni, ráadásul annyi baromságot hordasz ide össze amiről én egy szót nem írtam.

-senki nem mondta azt hogy az élet értelme csak a gyerek lehet, mint írtam nekem azzal sincs bajom ha valaki nem akar. Veled sem az a baj hogy nem akarsz, hanem mert enyhán szólva is sötétben tapogatózol...ez amit lefestesz a ló túloldala...

Normális ember nem pujának hívja a saját vérét maxkisebbségnél, ha te közéjük tartozol bocs nem szóltsam, de egy ősemberben több kötődés van a gyereke vagy a lehetséges gyerekével szemben mint benned...

- ez az egész USA kertváros meg tudomisén milyen baromság megint honnan jön ide? Ki írt ilyet ide? Senki nem azt bizonygatta neked hogy a gyerek az csak is kizárólag boldogság, van vele baj is meg lemondással jár, de azért korán sem ilyen gyászos a helyzet...Nem tudom hány éves vagy de ilyen felfogással komolyan 15-nek saccollak.

Abban pedig mi a hazugság, hogy a gyerek visz tovább mindent ami te vagy? Hát kinek a génjeit örököli te okostojás, tán a szomszédét? Igen nevelgetni kell a gyereket ez tény, és ahogy írtam nem lesz ettől csettintésre minden rózsaszin de marha nagy különbség van a között hogy rá se bagózol a saját gyerekedre, vagy ha foglalkozva van vele...Jól gonodlom hogy te gyereket nagyon még nem láttál? May annyira hogy a plázába ott sivalkodott egy melletted és akkor te most már tudsz mident...

A 30 évig MINIMUM 3 gyerek ökörnek meg innen üzenem hogy másszon ki a múlt évszázadból...sok nő akkor tud elkezdeni egyáltalán szülni. És mi az hogy gyereket felmutatni? Nem a társadalomnak szülünk hanem a párunknak meg magunknak te nagyon ostoba...És ha 2 van? Vagy 1?? Akkor mi van?...a hozzád hasonló hímsoviniszta ökröket irtani kéne.

2016. márc. 29. 12:45
 29/38 anonim ***** válasza:

Nem az anyjáét, vagy még rosszabb esetben a nagyapjáét (az én apámét) és akkor máris van egy potenciális alkoholistánk.

Sajnos szerintem gyereket az vállaljon akinek sok pénze van csak úgy. A csóróság nem jó senkinek. A csóróságban felnőtt gyerek csak megkeseredett, szenvedélybeteg lesz ha felnő. És én nem tudok milliókat elővarázsolni. És nem fog a gyerek örülni mikor a suliban a többiek villognak és őt meg kinevetik, mert ő a csóró gyerek aki alufóliába tekert szendvicset visz az iskolába és palackos vizet amíg a többiek mindenféle deluxe kajákat zabálnak meg iszogatnak előtte mindenfélét.

A ruhái is a turkáló/kínai/apjakinőttruhái trióból kerülnek ki ahogy nekem is gyerekként (bár nálam nagyapám retro cuccai jutottak). Így ő lesz a "lúzer" a suliban és ismerve a mai gyerekek mentalitását halálra cikizik az Eric Cartmanek.

Számítástechnikában is sokéves lemaradással küzdhet. Játszhat majd 2023-ban 2013-as játékokkal, mint én gyerekoromban.

Én tudom milyen szar családban felnőni. Sokszor kívánom, hogy bár ne születtem volna meg. Én nem akarok ilyesmiben részt venni, hogy a világra gyártsak egy újabb szerencsétlent aki a szarban nőhet fel és a családi génjeink miatt vagy masszív alkesz lesz, vagy drogos, vagy szuicid, mint én vagy az anyám.

2016. márc. 29. 12:54
 30/38 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom hogy a gyermekkorod ekkora nyomot hagyott benned hogy te magad lemondasz a szülőségről.

Az igaz hogy a gyerekhez pénz kell, de azt túlzásnak érzem hogy a kifejezetten gazdagoknak legyen csak gyereke. Ha ez így lenne lassan kihalnánk.

Attól meg ne tarts hogy alkesz lesz a gyereked mert a nagyszülőknál előfordult. Ez a gyerek hozáállásán is múlik, és a te neveleéseden is. Imsmerek én egy lányt aki ilyen gázos családból jön, ő maga önálló tanult ember, boldogan él külön a párjával. Meg nem mondanád hogy honann jött.

2016. márc. 29. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!