Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy 30-hoz közeli nő még nem szeretne családot alapítani?
nem, de lehet később már nem is lesz meg rá az esélyed
de a te dolgod
mondjuk én még a 20hoz vagyok közelebb, mint a 30hoz (bár már a kettő között), de úgy gondolom, nem szabad ezt túl sokáig halogatni. a férfiak megtehetik, hogy 50 évesen vállalnak gyereket.
és én nem is a korok miatt aggódom, hogy jó 60-as asszonyság lennék, mire a gyerekem nagykorú lenne. sok biológiát meg genetikát tanítanak az egyetemen, és eléggé meg tudnak rémíteni a dolgok. 35 éves kor felett mindenféle betegségnek- pl Down-kórnak, hogy a legjellegzetesebbet mondjam- megnő a valószínűsége, mert ahogy idősödik a nő, a petesejtjei is öregednek, és az nem feltétlenül jó dolog. ezért gondolom, hogy ha a lehetőségek adottak, mint férj, munka és lakás, akkor minél előbb kell a gyerek, hogy ezzel is növeljem a lehetőségét az egészséges életre. persze, nem szükségszerű, hogy ha valaki 40 évesen szül, annak tuti beteg gyereke lesz, de növeli a lehetőségét, és én minden ilyet ki szeretnék szűrni. persze, ez (most még) a te életed, másra nem tartozik a dolog, ha úgy érzed, még nem állsz készen rá, inkább ne vállalj, mert még mindig jobb egy kicsit rizikósabb körülmények között született (de egészséges) baba, mint egy olyan gyerek, akit úgy neveltek fel, hogy igazán még nem álltak készen a dologra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!