Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy 30-hoz közeli nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy 30-hoz közeli nő még nem szeretne családot alapítani?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 19:33
1 2
 1/12 WheneverYouWant ***** válasza:
Már eléggé itt lenne az ideje.
2014. jan. 3. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jan. 3. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:

nem, de lehet később már nem is lesz meg rá az esélyed

de a te dolgod

4/12 anonim ***** válasza:
Mikor szeretne? Ez tényleg érdekel. 40 évesen? Akkor 58 éves lesz/lenne, mire a gyerek 18 lesz... Lehet nagymama státuszt már meg sem éri... Én ezen a vonalon gondoltam bele, ezért érdekel.
 5/12 anonim ***** válasza:
Eléggé. Gondolj bele, mondjuk 35-40 évesen vállalni gyereket például...mire 18 lesz, te már közel leszel a 60-hoz. Szerintem az ideális kor családalapításhoz a 25-26 év, de ugye manapság ez nem hozható össze olyan könnyen.
2014. jan. 3. 19:36
 6/12 anonim válasza:
0%
Egyaltalan nem kell csaladot alapitanod, se most, se kesöbb. A vilag tul van nepesedve. Különben is lekestel az egeszseges gyerekekröl- harminc utan mar nagyobb az esely a selejtre. Van egy rokonom, 35 evesen szült elöször. Most 4 gyereke van es az összes beteg.
2014. jan. 3. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Miért kellene mindenkinek mindenáron gyereket vállalni? Miért baj, ha azt a pénzt és energiát magára fordítja inkább az ember?
2014. jan. 3. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:

mondjuk én még a 20hoz vagyok közelebb, mint a 30hoz (bár már a kettő között), de úgy gondolom, nem szabad ezt túl sokáig halogatni. a férfiak megtehetik, hogy 50 évesen vállalnak gyereket.

és én nem is a korok miatt aggódom, hogy jó 60-as asszonyság lennék, mire a gyerekem nagykorú lenne. sok biológiát meg genetikát tanítanak az egyetemen, és eléggé meg tudnak rémíteni a dolgok. 35 éves kor felett mindenféle betegségnek- pl Down-kórnak, hogy a legjellegzetesebbet mondjam- megnő a valószínűsége, mert ahogy idősödik a nő, a petesejtjei is öregednek, és az nem feltétlenül jó dolog. ezért gondolom, hogy ha a lehetőségek adottak, mint férj, munka és lakás, akkor minél előbb kell a gyerek, hogy ezzel is növeljem a lehetőségét az egészséges életre. persze, nem szükségszerű, hogy ha valaki 40 évesen szül, annak tuti beteg gyereke lesz, de növeli a lehetőségét, és én minden ilyet ki szeretnék szűrni. persze, ez (most még) a te életed, másra nem tartozik a dolog, ha úgy érzed, még nem állsz készen rá, inkább ne vállalj, mert még mindig jobb egy kicsit rizikósabb körülmények között született (de egészséges) baba, mint egy olyan gyerek, akit úgy neveltek fel, hogy igazán még nem álltak készen a dologra...

2014. jan. 3. 19:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Én most leszek 30, a szüleim meg már 60 fölött vannak, mert nem voltak elég ügyesek, ráadásul egyke is vagyok, így ha valami gond van, akkor a nyakamba szakad minden, mert senkivel sem tudom szétosztani magunk között a gondokat. Szóval igen, ha családot és gyereke(ke)t akarsz, akkor lassan ideje lenne. Ráadásul ha valaki 30 fölött vállal gyereket, akkor abból rendszerint csak egy gyerek lesz, mert többre nem vállalkoznak, plusz az idő előrehaladtával a különböző eü. kockázatok is gyarapodnak. Szóval ha családot szeretnél, akkor szerintem gondolkozz el, és ha minden körülmény megfelelő, akkor igyekezz.
2014. jan. 3. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez az idő dolog baromság, erre ne hallgass! Nekem meg olyan ismerősöm van, aki 41 évesen szült 2 olyan tökéletes gyereket, h csak! Ha vmi rosszul sül el az nem feltétlenül csak a nő hibája!
2014. jan. 3. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!