Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyi idősen szeretne családot alapítani? Miért?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 11:18
1/19 anonim válasza:
25 volt az eredeti tervem, de ezt ki kell tolnom 35-re. Addigra tudom csak megteremteni az anyagi biztonság, anélkül pedig nem kezdek bele semmi komolyba.
3/19 anonim válasza:
35+
mivel későn érek, 23 vagyok, magas izmos, jól is nézek ki, és még nem volt csajom, mert nem érdekelnek!
4/19 anonim válasza:
Nem tudom. Ha sikerül 30 éves koromig bárhova is jutnom az életben, akkor addig.
Ha nem, akkor egyáltalán nem biztos, hogy lesz családom.
21L
5/19 anonim válasza:
Én 37 vagyok és még nem akarok.
F.
6/19 anonim válasza:
30-35 körül. Előbb semmiképpen sem, mert az még túl korai, főleg a mai világban.
8/19 anonim válasza:
23-25 évesen.... Egyetemistaként szeretnék férjhez menni, és amint befejezem a tanulást, 1-2 éven belül belevágnék a babaprojektbe :) Tudom, hogy ez most meseszerűen hangzik, meg mondhatjátok, hogy felejtsem el. De nem felejtem, mert tudom, hogy képes vagyok rá, és egyenlőre ez egy fontos cél számomra. Az biztos, hogy amint megvan a megfelelő anyagi háttér, nem haboznék :) Fontos számomra a család!
17L
10/19 anonim válasza:
Kíváncsi leszek azért, hogy az én nyugdíjamat majd ki termeli meg... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!