Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyi idősen szeretne családot alapítani? Miért?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 11:18
11/19 anonim válasza:
Úgy gondoltam,hogy 27éves korom körül szeretnék már egy babát.:)
De már nem látok túl sok esély arra,hogy így is lesz.
21l
12/19 anonim válasza:
Régebben azt hittem 25 éves koromra már családom lesz, 26 elmúltam és még a közelében sem vagyok hogy készen álljak rá. Ha megteremtek egy anyagi alapot rendezett körülményeket akkor kerülhet szóba. Szerintem 30 alatt semmiképp.
13/19 anonim válasza:
Az életben csak három dolog ér valamit!
A gyors kocsik,
a ribanc nők,
és a zsíros kaják!
14/19 anonim válasza:
A sört kihagytad, az megelőzi a kaját!
16/19 anonim válasza:
35 felett maximum addig semmikép,de lehet utána sem.
ELőbb karrier,utazgatás,önmegvalósítás.
Aztán jöhet csak.Ráérek nem hajt a tatár.
25Ffi
17/19 anonim válasza:
25-30 között:) Remélem sikerülni fog jól elhelyezkednem az életben és mindent elérnem eddigre,ami szükséges egy családhoz.
17L
18/19 anonim válasza:
Most vagyok 25 éves vagyok. Legkorábban 35 körül, de lehet, hogy később, ha egyáltalán lesz. Igaz nem volt a kérdésben de mindenképpen 10 évvel fiatalabb "menyecskével"...
19/19 anonim válasza:
xDD
A friss húsra buksz:D
Ennek jó vége nem lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!