Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Van még olyan egyáltalán, aki családot szeretne?
Mindenki azt írja hogy ő biztos nem venne el feleségül senkit meg minek csak nyűg.
Van még egyáltalán olyan, aki majd házasodni szeretne és gyerekeket, családot? Hány évesen szeretnétek?
Pl. írni egy könyvet, hogy fentmaradjon a neved? Pártot vezetni, háborút nyerni, művésznek lenni, sportban rekordot megdönteni stb.
Hát én még annyira ezt nem tapasztaltam, hogy a férfiak nem akarnak nősülni meg gyereket vállalni, de mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy mit kezd az életével.
Én lány létemre vagyok ezzel így, se gyereket nem akarok, se férjet. Gyerekhez nincs türelmem, cukinak meg szamomra addig cukik, amíg nem bőgnek. Utána köszönöm, de visszaadnám az anyukanak. :D
És egy gyerekkel rengeteg gond van, az idődnek a 95%-át teljesen leköti. Gyakorlatilag ahogy megszulted, onnantól kezdve a te életed megszűnik és már nem azt csinálsz, amit akarsz, akkor amikor akarsz. Amíg kicsi folyton sír, éjszakázni kell, beteg, fáj a hasa, orvoshoz kell vinni. Aztán nő, jön az ovi/suli, vegyél ezt, vegyél azt, reggel vigyed, miután végzett hozzad. De a suliban osszeveszett Pistikével és ki van borulva, toled várja a megoldást. Kamaszodik, elkezd szemtelenkedni, buli, egy kis pia, egy kis cigi. Aggodhatsz folyamatosan, ha bulizni megy, hogy vajon jól van-e, mit csinal, nem esik-e baja stb. Rengeteg ideg, aggódás.
Én ezt látom mindennap itthon is. Húgom még kicsi, vagyis annyira már nem, de hozzám képest igen és látom/láttam, hogy anya mennyit kínlódik. Tobb szülőtől hallottam már, hogy szeretik-imádják őket, de ha előlről kezdhetnék, nem biztos, hogyőket újra vállalnanak gyereket. Sőt azt is elmondták, hogy egy gyerek több idegességet/bánatot okoz, mint amennyi örömet. Na de száz szónak is egy a vége, láttam és hallottam eleget ahhoz, hogy tudjam, egyáltalán nem akarok gyereket.
Egy embernek ezenkívül is lehet millio és egy célja, nem veszti értelmet az élet, csak mert nincs gyereked és/vagy ferjed/feleséged. Nem mellesleg az, hogy gyereked van, a legkevesbe sem garancia arra, hogy öregkorodban lesz aki rádnyissa azt a bizonyos ajtót ugye, amit sokszor mondogatnak. Ismerek én olyat, aki évek óta rá se bagózik a szüleire, mert nem jó a kapcsolatuk. Vagy épp külföldön lakik, több ezer km-re és nem feltétlen egyszerű/olcsó és kivitelezhető látogatni a szülőket állandóan.
Biztosan vannak olyanok, akik ettől független is akarnak családot, szóval aki családcentrikus, idővel talál majd olyat, aki szintén az.
22L
Szeretnék, de egyszerűen nem találom a megfelelő jelöltet, pedig a karrierem sínen van, nem mondanám magam rossz embernek sem, sőt. De valahogy mégsem sikerül. A kérdés inkább, hogy akad-e még hasonló felfogású hölgy.
23f
De van ám, a döntő többség ilyen.
Csakhogy a férfiak nem csak a saját kárukon tanulnak, hanem másokén is. Ezért inkább meg sem nősülnek, mert a nők feminácisodnak, és sárkányosodnak, majd megcsalják, és kisemmizik a férfiakat. Megszülik a gyereket, de anyának nem jók, és mindet a férjüktől várnak, miközben mindenért a férjüket hibáztatják. Ami a nagyobb baj, hogy csak kevés nő a kivétel.
42%-os neked inkább tényleg ne legyen családod, ekkora sötétséggek a fejedben már bocs.
Hallottál már nevelésről?
Érdekes én gyerekként nem csapdostam magamat a földhöz a boltban hogy ez meg az kell, és egyéb dolgot is akkor kaptam meg ha szüleim jónak látták. Ez amit te itt leírtál mint "általános jelenséget" (szerinted az) ez tipikusan annak a szülőnek a példája aki cseszik gyereket nevelni. Beülteti a TV elé csak hogy ne vonyítson csak hogy téged idézzelek, és mindent megtesz hogy ne kelljen vele foglalkozni. Na az ilyennek valóban nem kell gyerek. De akkor nem kéne ledegradálni azokat a szülőket akik képesek embert nevelni a gyerekből, aki ismeri azt szót hogy "nem".
Ami a "családi idillről" írtál mint jövőkép, ahhoz meg már komolyan nem lehet mit fűzni. Hirtelen valami proli házaspár jutott eszembe akiknek korábban sem volt semmi közös érdeklődésük, nem tudtak egymással semi programot csinálni így maradt 20 év után az hogy sodrófával üvöltöznek egymással...bocs de ez értelmes embereknél nem opció...Létezik persze elhidegülés, de ennek meg semmi köze a témához meg az általad felvázoltakhoz...Neked agyadra ment a Rémrendes család mint sorozat, vagy mi a bánat?
Ez az asszony vernyákol a pénzért is egy ostoba a sztereotípia ami a század fordulóról maradhatott rád kb. Manapság 1 fizetésből ritkán lehet megélni ezért mind 2 fél dolgozik. Ebből pedig az következik hogy senki nem vernyákol senkinek fölösleges kiadásokért, mert amit meg kell venni, fel kell újítani stb, az a közös kasszából történik. Gondolom most hallod először ezt a fogalmat....
Háborút nyerni? Gratulálok ha te értelmesebb tevékenységnek tartod földrészek elpusztítását, és ezzel emberek ölését, mint hogy másikaknak adj életet, és nevelj belőle EMBERT....
Nincs nekem bajom azzal ha valaki nem akar gyereket, de ami a te fejdben van az már túlmutat minden hülyeségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!