Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Van köztetek aki szeretne gyereket, családot?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 16:53
1/42 anonim válasza:
persze, én majd szeretnék, de jelenleg nincs asszonyjelölt :D 21F
2/42 anonim válasza:
Majd egyszer talán de addig kizárt dolog igazából komoly kapcsolatot se akarok.
4/42 A kérdező kommentje:
Hmm. Èn nagyon szeretnèk, csak kíváncsi vagyok fèrfiak hogy állnak a családalapításhoz.
2016. márc. 13. 16:57
5/42 anonim válasza:
én nem szeretnék nincs normális nő meg azt a pénzt amit a gyerekre kéne költeni inkább magamra költöm
6/42 anonim válasza:
Nem, én nem szeretnék, nem hiába nem tartanak a kapcsolataim túl sokáig.
Voltak akik eleinte azt mondták h ők soha semmilyen körülmények közt nem akarnak, aztán még is....aztán vége lett.
7/42 A kérdező kommentje:
Èrtem. Sok pasi nem szeretne. Nők kevesebben vannak ezzel így. Èn el sem tudnám kèpzelni hogy ne lenne. Règóta szeretnèk de nem igazán valósult meg xd
2016. márc. 13. 17:08
8/42 anonim válasza:
Persze. Minèl hamarabb.
Csak sajnos nincs aki együttműködne velem.
9/42 A kérdező kommentje:
Hát persze. Jelentkezoket varok mert mi sem egyszerubb..hehhe
2016. márc. 13. 17:13
10/42 anonim válasza:
Miért te hány éves vagy? Gondolom még fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!