Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Van köztetek aki szeretne gyereket, családot?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 16:53
21/42 VirágésBence válasza:
Nekem konkrét terveim vannak, 2 gyereket szeretnék, egy fiút és egy lányt, de egy harmadikat sem bánok, ideális esetben a fiú lenne a nagyobb és lehetőleg ez már összejönne 35 éves koromig.
22/42 anonim válasza:
Régen arról álmodtam, hogy összejövök egy nővel, akivel boldogan élhetek együtt. Sajnos átlagos vagyok minden tekintetben, így randiig se jutok el.
31F
23/42 anonim válasza:
Azért elég lazán beszélsz arról, hogy 5 év után kidobott a vőlegényed szerintem a legtöbb embert ez eléggé szíven ütné, de jó neked ha ilyen könnyen túl lépsz rajta.
24/42 A kérdező kommentje:
Nem reg koktoztem el tole. Allandoan sirtam.vergodtem nem aludtam. de most nekem nem lesz jobb ha ezen ragom magam. O dontott igy. Tok mindegy mit csinaltam. Kapja be. O egy konycseppet sem ejtett utanam. Lesz.rta konkretan. Egy ilyen miatt nem fogok keseregni.
2016. márc. 13. 18:08
25/42 anonim válasza:
Nem szeretnék. A házasság szerintem árt a férfiaknak, apának meg nem lennék jó, nincs türelmem és nem is értek a gyerekekhez. És nem is szeretnék senkit a vacak géneimmel büntetni.
26F
26/42 anonim válasza:
Jó kis kapcsolat lehetett, sajnálnálak de szociopata vagyok. Hogy tartott ez öt évig ?
27/42 A kérdező kommentje:
Nen volt sose nagy gond. Jelet sem adta hogy baja van. Csak rajott hogy neki mas kell. Meg 10 no. Igy kifejtette. erre mit lehet mondani. Majd pofaraesik.
2016. márc. 13. 18:25
28/42 anonim válasza:
Hát azért 5 évet ekkora tudatlanságban eltölteni te sem nagyon figyeltél oda szerintem. Másokban könnyű hibát keresni, viszont magadban érdemes első körben mivel ez indikálja hogy min kell változtass a jövőben hogy fejlődj mint emberi lény ha érted mire gondolok.
29/42 anonim válasza:
Én bevallom igen...
... csak nem most.
30/F
30/42 anonim válasza:
Én igen, csak nem találtam eddig partnert hozzá, kit egy életre választhatnék...
41f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!