Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 22 éves nő gyerekeket, családot, házasságot szeretne kb 3-4 éven belül, akkor hány éves férfiaknál érdeklődjön igazán? Akik komolyan is gondolják.
Szerintem is 30-40 között találsz nagyobb mértékben ilyet.
De nincs megkövezve egy csaj, aki 30 után akar gyereket, manapság normális szerintem. kicsit sajnálom a csajokat, hogy biológiailag időhöz vannak kötve, mivel a fősuli, munkakezdések, egzisztencia kialakítás ugyanaddig tart, mint egy pasinak, csak a pasik még benyomhatnak az említettek és a családalapítás közé jó néhány év felnőtt bulit, a csajok meg nehezebben.
Igy van Wanda! Nem szeretem én se matek alapjan. Meg amikor azt fejtegette valaki hogy mennyi lehet hatra még az illetőnek.
Lehet hogy 26 éves lesz a Kérdezönek az a komoly gondolkodásu lehet hogy 39.
A viták elkerülése miatt nem irom ki a baratom korát. De nem kir alapjan kell keresni a FÉRFI-t! Ez igaz!
4-5:
Egy nő biológiailag nem ér rá szerintem. Jól hangzik a 30 feletti nők gyerekvállalása is, de pont ugyanígy 60-70 éves férfiak is tudnak elvileg gyereket nemzeni, ahogy 30 feletti nők is gyereket szülni. Viszont nem akarom hogy elszaladjon mellettem az idő. Létezik szerintem egy fizikai síkja is a létnek, amit figyelembe kell venni az életünk élése során.
3: De pont ezt mondom, hogy te is hiába tudtad már kamaszként hogy később majd akarsz családot, de különböző okokból (anyagi, fizikai, lelki, stb.) csak a húszas éveid végére jutottál oda, hogy most tényleg jöhetne szerinted is szívesen.
A fizikai lét sikjárol annyit hogy nem vagyunk Isten.
Volt barátnőm aki 20 évesen ismizet 2 év mulva esküvö az akkor 28 éves sraccal. Jött a baba. A srác 1 évig huzta rákkal. Persze megértem sokaig akarjak az emberek biztonsagban érezni magukat. De ebben az orszagban mára annyi a bizonytalansági tényező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!