Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy csinos jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy csinos jó nő azt mondja hogy a külső nem számít az hazudik?

Figyelt kérdés

Ismerem egy csinos nőt aki mindig mondja hogy a külső neki nem számít. Én ezt nem tudom elhinni mert mindenkinek számít a külső, jól gondolom ugye?

Mondjuk az igaz hogy volt meglepően ritka ronda exe

2016. márc. 26. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Miért kell mindenben kételkedni könyörgöm?? Ha neki nem fontos a külső, akkor fogadja már el ezt a többi és ne akarja már azt ráerőltetni a saját agyament akaratát, hogy a másik hazudik.

Egyébként mindenki magából indul ki. Ha valaki azt feltételezi egy ilyen helyzetnél, hogy az illető hazudik, főleg úgy, hogy nem is ismeri, akkor nyilván ő saját maga szokott hazudni.

A szépség pedig relatív! Az, hogy te valakit rondának gondolsz kérdező, az csak a te véleményed. Az ő szemében biztos, hogy nem volt az!

Kérdező, az hogy te ezt nem tudod elhinni az a saját problémád. Attól az még úgy van, ahogy azt a csaj állítja.

2016. márc. 26. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
9%
#10 Annyian mondták már nekem ezt, amit te vagy a kérdésben szereplő nő, és mindről kiderült, hogy hazudtak. Majd ha találkozom olyannal, akinek tényleg nem a külső a legfontosabb, onnantól nem fogok általánosítani, addig viszont nem tudom elhinni, hogy létezik ilyen.
2016. márc. 26. 13:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nemtől függetlenül baromság. Mert a külső valóban nem számít senkinek, csak mindenki elfelejti hozzátenni, hogy egy szint felett.
2016. márc. 26. 13:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Tizen, huszonéves koromban számított a külső, bár én is csak átlagos nő vagyok. Harmincon felül pedig a megjelenés, kisugárzás, vonzerő számít, nem az, hogy mennyire helyes a pasi. Már egy nézés is rengeteget jelenthet, egy illat, egy mozdulat, egy hangsúly. Szóval nem minden a kinézet.:)
2016. márc. 26. 13:42
 15/15 BiTOPro97 ***** válasza:
~170 centi magas testes haverom, elég fura öltözködéssel, sorban hódítja meg nőket, és csak a karcsú szép arcú lányok vonzzák, a többi mintha nem is létezne, sok nagyon szép is van közte, és négy éve csajozik, és csak 7-10 közti csajai voltak, de jó a dumája, magabiztos, van humora, dicséri a nők nem annyira szokott kiemelve lévő szép tulajdonságait is, a szemét, a nyaka görbületét. Etc. szóval van egy határ ahol egy tiszta, ápolt, egészséges srác már szinte bármelyik szép lányt megkapja, akár +5-6 év a lány javára is befigyelhetett, még 16-17 éves korában.
2016. márc. 26. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!