Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hiszek el az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszek el az emberek hogy csinos nőként nem számít a külső és az anyagi dolgok?

Figyelt kérdés
Csinos nőnek tartanak, mikor mondom, hogy senkit nem látok rondának akit megszeretek akkor csak kételkednek, meg hogy ilyen nő, ilyen ember nincs stb. Nem tudom de akkor én fordítva vagyok bekötve mert tényleg ha olyan a belseje akkor teljesen mindegy a külső. Tényleg ami fontos hogy igényesen gondolkodjon, ápolt legyen, de ez benső dolog. Volt nálam jóval alacsonyabb, vékony, állítólag csúnya pasim is, de olyan kis aranyoska, kedveske volt hogy szemet tudtam hunyni a külsőségek felett
2016. febr. 26. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem Úgyis undorodnál válaszok

3..2..1..

2016. febr. 26. 11:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Mert buták. Mindenkinek más tetszik külsőre, belsőre, nem vagyunk egyformák. Valamilyen szinten neked is fontos a külső, de odafigyelsz a belső értékekre is alaposan. A kettő együtt ha passzol, minden oké.

Pl. nekem hiába tetszik egy kirívó külsejű, szép nő. Ha lekezelő, egoista, flegma vagy magának való, azaz a belső értékei rosszak, azzal nem foglalkozok. Az olyannal csak szexet tudok elképzelni.

Ezek a tükör előtt pózerkodó, buta, beképzelt lányok, akiket leírtam.

2016. febr. 26. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

ad1, vagy csinosnak mondott nő vagy és nem csinos

ad2, kamu az egész kérdés

2016. febr. 26. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy nem kellene minden nőt egy kalap alá venni! Mert van olyan, hogy valaki próbálkozik egy szép, csinos lánynál, majd elküldi a ...-ba és akkor már minden nőre rá kell a húzni a "felszínes p.csa jelzőt! Igen vannak kivételek!
2016. febr. 26. 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert ez nagyon ritka, illetve az ember a saját hozzáállásától sem tud elrugaszkodni. Pl. mivel nekem is fontos, hogy egy lány csinos legyen, mert ez generál bennem első körben vonzalmat, nehezen képzelem el, hogy más máshogy van ezzel.
2016. febr. 26. 12:32
 6/10 A kérdező kommentje:
5. De én nem külsőre izgulok. Hanem egy személyiségre egy stílusra na én erre nedvesedek
2016. febr. 26. 12:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Nézd, azok az emberek akik soha semmi pozitív élményt , jelzést nem kaptak egy szebb nőtől sem azok elég nehezen hiszik ezt el, csak akkor fog ez megváltozni ha ezeknél az embereknél úgymond szép nők is kezdeményeznek náluk, illetve nem utasítják vissza őket.

Addig ezt várhatja mindenki.

2016. febr. 26. 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Tudod, sok a pénzéhes ember. Itt inkább olyan férfiak írtak, akik pénzéhes nőkkel találkoztak.

Én viszont ismerem a másik oldalt is: amikor valóban csinos, szép arcú, gyengéd, nem buta, házias, gondoskodó nő addig kellett csak a férfinek, amíg gazdag volt.

Mikor újra felküzdötte magát anyagilag egy szintre, aztán egy idő után elveszítette a munkáját, az akkori párja is ott hagyta, azzal, hogy bocs, ha több százezret keresne, akkor másképp alakult volna.

A mai pénzközpontú világban az anyagi nehézségek sokszor megölik, vagy ki sem hagyják alakulni a kapcsolatot.

Szerencsére valóban vannak még, akik nem ezek alapján ítélnek.

2016. febr. 26. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi ebben a hihetetlen? Nekem is volt szep csajom, az agyukba kell maszni vhogy h megszeressenek, ennyi. :)
2016. febr. 26. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Előfordul az ilyen, azonban én még nem találkoztam olyan lánnyal, aki el tudta volna fogadni a külsőm. Ezt tapasztalom már nagyon hosszú ideje.
2016. febr. 26. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!