Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszek el az emberek hogy csinos nőként nem számít a külső és az anyagi dolgok?
Tőlem Úgyis undorodnál válaszok
3..2..1..
Mert buták. Mindenkinek más tetszik külsőre, belsőre, nem vagyunk egyformák. Valamilyen szinten neked is fontos a külső, de odafigyelsz a belső értékekre is alaposan. A kettő együtt ha passzol, minden oké.
Pl. nekem hiába tetszik egy kirívó külsejű, szép nő. Ha lekezelő, egoista, flegma vagy magának való, azaz a belső értékei rosszak, azzal nem foglalkozok. Az olyannal csak szexet tudok elképzelni.
Ezek a tükör előtt pózerkodó, buta, beképzelt lányok, akiket leírtam.
ad1, vagy csinosnak mondott nő vagy és nem csinos
ad2, kamu az egész kérdés
Nézd, azok az emberek akik soha semmi pozitív élményt , jelzést nem kaptak egy szebb nőtől sem azok elég nehezen hiszik ezt el, csak akkor fog ez megváltozni ha ezeknél az embereknél úgymond szép nők is kezdeményeznek náluk, illetve nem utasítják vissza őket.
Addig ezt várhatja mindenki.
Tudod, sok a pénzéhes ember. Itt inkább olyan férfiak írtak, akik pénzéhes nőkkel találkoztak.
Én viszont ismerem a másik oldalt is: amikor valóban csinos, szép arcú, gyengéd, nem buta, házias, gondoskodó nő addig kellett csak a férfinek, amíg gazdag volt.
Mikor újra felküzdötte magát anyagilag egy szintre, aztán egy idő után elveszítette a munkáját, az akkori párja is ott hagyta, azzal, hogy bocs, ha több százezret keresne, akkor másképp alakult volna.
A mai pénzközpontú világban az anyagi nehézségek sokszor megölik, vagy ki sem hagyják alakulni a kapcsolatot.
Szerencsére valóban vannak még, akik nem ezek alapján ítélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!