Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen felhúzod magad és hisztizel?
Igen, elég heves vérmérsékletű voltam/vagyok.
Az évek alatt viszont sokat javult ez a helyzet. Egyrészt fejlesztettem az önbizalmamat, mivel nekem legtöbbször annak hiányából eredtek a hisztijeim, sértődéseim. Ezen kívül megtanultam lazábban venni a dolgokat és nevetni magamon.
13 éves koromig igaz volt rám ez. Egy kiállhatatlan hisztis pcsa voltam, nagyon heves vérmérséklettel.
Meguntam, hogy mindig mindenen felhúzom magam, mindenkivel összevesztem, barátnőkkel és családdal is napi szinten. Nem is értem, hogy bírtak elviselni.. Aztán páli fordulat és azóta birka türelmem van.
Nem szoktam hisztizni. Ha bajom van, annak oka van, és nem hisztinek hívják. Emellett nagyon nehéz kihozni a sodromból. Hogy hogyan sikerült ezt megvalósítani..fogalmam sincs. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy megváltoztam. Szerintem azon a nyáron, amikor megváltoztam, tuti elraboltak az ufók és kicseréltek egy normálisabb változatra. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!