Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz lehet probléma?
Figyelt kérdés
A párommal már egy éve együtt vagyunk. Én még iskolába járok, ő már dolgozik. Van munkája, egy lakása és eltartja magát. Mostanában egyre több közöttünk a vita a családi háttereink miatt. Őt taníttatták a szülei, de ennyi. Utána nem tudtak neki anyagi támogatást biztosítani. Én ebből a szempontból szerencsés vagyok. Már vettek nekem házat és autót. Összeköltöztem vele, bár nem úgy ahogy én akartam. Mondtam, hogy költözzünk abba a házba, amit a szüleim nekem vettek, de ő ragaszkodik ahhoz a kicsi lakáshoz. És ez csak a jéghegy csúcsa. Folyton ezen a pénz témán rágódunk. Hiába mondom, hogy nekem nem az számít, hogy mennyit keres, nem érti meg. De ha a szüleim vesznek valamit azt miért utasítsam vissza? Most komolyan a mai világban egy férfi érezheti magát azért frusztrálva, mert az ő anyagi helyzete nem egyenlő az enyémmel?2016. márc. 22. 22:42
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, de főleg azokét akik segíteni próbáltak!
2016. márc. 23. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!