Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pénzéhesség arany nyakláncot kérni több, mint tíz év házasság után, ha a pasi magától nem vesz?
Figyelt kérdés
Olyan választ nem kérek,hogy vegyek magamnak,én tőle szeretnék kapni.2016. márc. 16. 12:48
31/42 rrrrrreennnnn válasza:
Jò, kérdező, nem a lényeget ragadod ki és nem is fogod fel a vàlaszok értelmét.
Figyelj, nem tudok mit mondani, kérj egy aranylàncot, szerbusz.Az a baj, hogy èszt nem adnak mellé.
32/42 A kérdező kommentje:
Nem egy nagy összeg.Ezer más dolog van,ami kerül legalább ennyibe.Magamnak is megvehetném,de kapni szeretném.Szerelemből.Mi a ló.... nem lehet ezen megérteni?
2016. márc. 16. 20:06
33/42 anonim válasza:
Én évekig tartottam a feleségem + a 3 kölköm. A végén már 1 pár cipőt sem voltam hajlandó venni neki. Ott is hagytam. Most sem dolgozik. Én egy nőnek már egy vacsorát sem fizetek. Nekem sem vett nő soha még egy kávét sem.
34/42 A kérdező kommentje:
Fogom a válaszok értelmét.Nem mindenki szerelmes,aki ilyet vesz a párjának,de a többség azért igen.Semmi köze az észhez annak,hogy nekem az ajándékozás is a szeretetnyelvem és boldoggá tenne egy ilyen gesztus.Ennyi.
2016. márc. 16. 20:23
35/42 darabkat válasza:
Én pl. azt is kellemetlennek érezném, hogy "kérjek", sokkal jobban szeretem, ha valamivel meglep, amiről ő gondolja, hogy nekem örömet szerez.
Amúgy valamivel próbáltál már rá célozni, hogy te nyakláncot szeretnél? Lehet azért nem kaptál sose semmi ilyesmit, mert nem gondolná a férjed, hogy vágysz rá, pl. alapból nem is hordasz nagyon ékszereket.
36/42 A kérdező kommentje:
Gondolom ti sem kaptatok soha életetekben ékszert vagy parfümöt,vagy nagy csokor rózsát.Akkor elnézést.Ezesetben megértem a rosszindulatot.
2016. márc. 17. 03:09
37/42 anonim válasza:
Csak azért vagyunk rosszindulatuak mert nem mondjuk azt amit te hallani akarsz... pfff
38/42 A kérdező kommentje:
Gondolkodj már el ember,hogy mekkora összegről beszélünk.Az ékszer az egyik olyan dolog,amit szinte minden nő kap.Mások kiérdemlik Valentin-napon is,nőnapon is,karácsonyra is,én meg tíz évente egyszer sem.Még véletlen sem a férjem a smucig.Ne állítsd meg a világot,hogy nem jogosan esik rosszul.
2016. márc. 17. 06:52
39/42 anonim válasza:
Itt nem azzal van a baj hogy kérsz hanem ahogy kérsz.Elvárod mert 10 éve házas vagy.
40/42 A kérdező kommentje:
Ez igaz.
2016. márc. 17. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!