Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek pénzéhesség arany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek pénzéhesség arany nyakláncot kérni több, mint tíz év házasság után, ha a pasi magától nem vesz?

Figyelt kérdés
Olyan választ nem kérek,hogy vegyek magamnak,én tőle szeretnék kapni.
2016. márc. 16. 12:48
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%
Omfg...
2016. márc. 16. 18:09
 22/42 A kérdező kommentje:
Még a kiérdemléssel kapcsolatban annyit,hogy ha valakit szeretek,akkor nem azt nézem,hogy megérdemli-e.Gyereknek is meg házastársnak is a legjobbat szokták megadni,ha szeretik és megengedhetik maguknak.Ha a gyereketek nyavalyogna egy Hello kittis ruháért,mennétek megvenni,ha telik rá.Azért,mert szeretitek.Neki nem írnátok,hogy de undorító,hogy vágyik valamire.Házastárssal sincs másképp.A szerelmes ember is a legjobbat akarja a párjának.
2016. márc. 16. 18:55
 23/42 anonim ***** válasza:
0%
Egy gyereknek még elnézhető, ha anyagiakban nézi a szeretet, de csak egy bizonyos korig. Akinek már házastársa lehet, az rég túl van ezen a koron.
2016. márc. 16. 18:57
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
Meg mindig nem valaszoltal arra, hogy o egyaltalan kap ilyen draga dolgokat toled. Helyette itt duzzogsz
2016. márc. 16. 19:04
 25/42 rrrrrreennnnn ***** válasza:
26%

Nagyobb baj van veled, mint gondoltam.

Ha a gyerek nyavalyogna egy "hello kittis" ruhàért, akkor sem feltétlen venném meg.

Nem akarok elkényeztetett gyereket, tudod, ezt szokja meg. Ja valamiért a földhöz veri magàt és követelőzik, akkor megkapja. Ês ha ez ivôdik belé, lesznek gondjai az életben...Még csak véletlen sem rohannék neki egy több(tìz)ezer forintos divatrongyot venni, ha felesleges.

Màs a heyzet: szüksége van ruhàra, "hello kittiset" akar, lehet, dràgàbb, mint az àtlagruha, vagy hogy mondjam, akkor nem fogom sajnalni tőle. De puszta hisztéria miatt nem.

Na, erről ennyit.

A te esetedben az a helyzet , hogy az ARANYlànctòl érzed magad szerethetőnek.

Miert pont arany? Na, és ez màr anyagiassàg.Ha van egy csodaszép ezüst, vagy bizsu(neked ezt le sem merem írni),és baromi jol àll neked? Annak nem örülsz...Tudod, itt az arany van hangsùlyban...

Pont annyira örülök egy 200 forintos bizsunak, ha jôl àll, mint egy aranylàncnak.

De ha "megnyugtat", kapunk mi nők azt is:-:-):-)

2016. márc. 16. 19:17
 26/42 A kérdező kommentje:

A legtöbben pénzben mérik.Másképp senki sem kapna drága dolgot.Ez még nem is olyan drága.Hú de nagy igény tíz év után egy ilyen.Még ha Iphonet kértem volna szülinapomra.

Azért is érdekesek a válaszok,mert szülinapra azt írtátok valakinek,hogy a párja elvihette volna legalább vacsorázni egy rendes étterembe.Pedig csak jártak.Akkor hogy van ez a kettős mérce? Két vacsora ára egy ékszer.A válaszolók szerint én viszont sokat várok el.Vagy csak jó kötekedni.

2016. márc. 16. 19:19
 27/42 anonim ***** válasza:
30%

Ma is tanultam valamit a nőkről.Azt ha a párom szomorú vagy szeretethiányos akkor vegyek neki valamit hogy kifejezzem azt hogy szeretem.

Kérdező figyi.Beszéld ezt meg a pároddal.Te ismered őt mi nem.Te élsz vele mi nem.Ha vesz akkor vesz.Ha nem akkor se döl össze a világ.

2016. márc. 16. 19:20
 28/42 A kérdező kommentje:
Miért hordanék bizsut,ha telik többre? Te sem egy tábla csokit kapsz szülinapodra,ha nincs megélhetési gondotok.
2016. márc. 16. 19:28
 29/42 anonim ***** válasza:
38%
Felszínes,sekélyes vagy.Az evés lét szükséglet.Az ékszer nem.A kapcsolatot a NORMÁLISAK NEM PÉNZBEN MÉRIK.Örülj hogy van párod aki elvisel így.Mert ehhez ideg kell.Bocsi én nem viselem el a hisztit.Vitatkozni se szoktam.Mindenkinek őszíntén a szemébe mondom hogy b@lfarok.Katonásan ha már az vagyok...
2016. márc. 16. 19:28
 30/42 anonim ***** válasza:
54%

"Te sem egy tábla csokit kapsz szülinapodra,ha nincs megélhetési gondotok."

Na most jól az elevenemre tapintottál. Tényleg nem egy tábla csokit kapok a szülinapomra. Ha azt kapnék erősen gondolkodnék azon, hogy mit is jelentek én ennek az embernek, vagy jelentett-e valamit az elmúlt sok év, figyelt-e rám egyáltalán valaha. Nem szeretem a csokit, de ha szeretném sem ehetném meg.

2016. márc. 16. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!