Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pénzéhesség arany nyakláncot kérni több, mint tíz év házasság után, ha a pasi magától nem vesz?
Nem értékesnek érezném magam,hanem szeretve. Nekem fontos az ilyen és boldoggá tenne.Persze nem mindenkit,de én ilyen vagyok.
De mindegy,kipanaszkodtam magam.Kösz a válaszokat.
Jô Isten, kérdező!!!!
Nagy gàz van nàlad. NEM azért, mert ékszert szeretnél, hanem mert ettől érzed magad szeretve!
A vén gazdag kujonok is vesznek a 17 éves szeretőiknek aranyakat, hogy mellette maradjon, szerinted szereti? Hahahahaha:-)
Sokkal inkàbb attòl érzem magam szeretve, ha a tàrsam meghallgatja a problémàmat, ha beteg vagyok, főz nekem teàt, biztat, ha el vagyok keseredve!
Ès mégegyszer mondom: a felfogàsod necces, nem a nyamvadt lànc.
Ugyan már, ne mondjátok, hogy nektek nem esne jól ha néha meglepne a párotok egy ékszerrel, órával.
Nyugodtan mondd meg neki.
Mi meg a kérdésre adtunk választ.Te csak azért akarsz ajándékot hogy tudj villogni te is.Ha fontosabb egy ékszer mint a párod akkor válj el és vedd el az ékszert.... Látom nem érted hogy mi mit akarunk írni.Leírom hogy megértsd.Te azért akarsz ékszert mert a barátnőid is kaptak ergo nem akarsz lemaradni.Azt hiszed egy ajándék kifejezi a szeretetet?NEM.A párod ha igazán szeret kiáll melletted,megvéd,támogat,erőt ad.Az ékszer egy külcsin ami nem jelképez semmit.Csak szebben nézel ki.De a kapcsolathoz annyi köze van mint az RBMK reaktor a nyomott vizes-reaktorhoz képest.SEMMI.Ha te csak akkor érzed magad fontosnak ha kapsz valamit amit a barátnőid kaptak akkor gond van.Amúgy megérdemled?
Ez olyan mint a tisztelet.Adni adhatsz,de nem biztos hogy kapsz.
De ne ijedj meg ezek normális emberi érzelmek amiket tapasztalsz.Irígység,megfelelési kényszer...stb.Részemről ennyi.Gondolkodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!