Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek pénzéhesség arany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek pénzéhesség arany nyakláncot kérni több, mint tíz év házasság után, ha a pasi magától nem vesz?

Figyelt kérdés
Olyan választ nem kérek,hogy vegyek magamnak,én tőle szeretnék kapni.
2016. márc. 16. 12:48
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Nem értékesnek érezném magam,hanem szeretve. Nekem fontos az ilyen és boldoggá tenne.Persze nem mindenkit,de én ilyen vagyok.

De mindegy,kipanaszkodtam magam.Kösz a válaszokat.

2016. márc. 16. 15:30
 12/42 anonim ***** válasza:
0%
Te is adtal neki valami aranyat valamikor?
2016. márc. 16. 15:31
 13/42 anonim ***** válasza:
23%
Az ember nem csak akkor érzi magát szeretve ha ajándékot kap.Én pl örülök annak is ha a páromat magam mellett tudom vagy ha hozzám buj.
2016. márc. 16. 15:38
 14/42 rrrrrreennnnn ***** válasza:
5%

Jô Isten, kérdező!!!!

Nagy gàz van nàlad. NEM azért, mert ékszert szeretnél, hanem mert ettől érzed magad szeretve!

A vén gazdag kujonok is vesznek a 17 éves szeretőiknek aranyakat, hogy mellette maradjon, szerinted szereti? Hahahahaha:-)

Sokkal inkàbb attòl érzem magam szeretve, ha a tàrsam meghallgatja a problémàmat, ha beteg vagyok, főz nekem teàt, biztat, ha el vagyok keseredve!

Ès mégegyszer mondom: a felfogàsod necces, nem a nyamvadt lànc.

2016. márc. 16. 15:48
 15/42 anonim ***** válasza:
95%

Ugyan már, ne mondjátok, hogy nektek nem esne jól ha néha meglepne a párotok egy ékszerrel, órával.

Nyugodtan mondd meg neki.

2016. márc. 16. 16:16
 16/42 anonim ***** válasza:
Órám van.Ékszert a munkám miatt nem hordok.
2016. márc. 16. 16:25
 17/42 anonim ***** válasza:
0%
Ha ettől érzed magad szeretve akkor vagy a kapcsolatoddal vannak bajok, de valószínűbb, hogy a fejeddel. Undorító egy emberfaj vagy, sajnálom a "párodat"
2016. márc. 16. 17:09
 18/42 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok már,de akik nem éheznek,ott a legtöbb kapcsolatban a nő kap valamilyen ékszert szerelemből és kérés nélkül.Nem egy óriási összegről van szó.Én miért érdemelnék kevesebbet,mint egy másik nő? A nők 80%-a nem undorító,aki kérés nélkül is kap? Nem egy dugópajtitól várnám el,hanem évek óta meglévő házasságban.Vannak fontosabb dolgok is,de most direkt az ajándékról szólt a kérdés.
2016. márc. 16. 17:25
 19/42 anonim ***** válasza:
0%

Mi meg a kérdésre adtunk választ.Te csak azért akarsz ajándékot hogy tudj villogni te is.Ha fontosabb egy ékszer mint a párod akkor válj el és vedd el az ékszert.... Látom nem érted hogy mi mit akarunk írni.Leírom hogy megértsd.Te azért akarsz ékszert mert a barátnőid is kaptak ergo nem akarsz lemaradni.Azt hiszed egy ajándék kifejezi a szeretetet?NEM.A párod ha igazán szeret kiáll melletted,megvéd,támogat,erőt ad.Az ékszer egy külcsin ami nem jelképez semmit.Csak szebben nézel ki.De a kapcsolathoz annyi köze van mint az RBMK reaktor a nyomott vizes-reaktorhoz képest.SEMMI.Ha te csak akkor érzed magad fontosnak ha kapsz valamit amit a barátnőid kaptak akkor gond van.Amúgy megérdemled?

Ez olyan mint a tisztelet.Adni adhatsz,de nem biztos hogy kapsz.

De ne ijedj meg ezek normális emberi érzelmek amiket tapasztalsz.Irígység,megfelelési kényszer...stb.Részemről ennyi.Gondolkodj el.

2016. márc. 16. 17:40
 20/42 A kérdező kommentje:
Nem mutogatni akarnám,csak én is érezni szerettem volna,hogy szeretve vagyok.Ha annyira kellene,vennék magamnak.Én azt az érzést akaram,amikor a párom szán rám kicsit többet,hogy boldoggá tegyen.
2016. márc. 16. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!