Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúkra nincsen durvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkra nincsen durvább hatással/következményekkel, ha gyerekkorukban nemi erőszak éri őket?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre a kérdést... a pedofília minden gyerekre nagyon rossz pszichológiai (és esetleg fizikai) következményekkel jár, ezzel tisztában vagyok

De ha pl. egy 13 éves fiút, aki már kezd önkielégítést végezni, nem okoz kárt pl. a nemi identitásában az, ha análisan megerőszakolják? hiszen "az" nem arra van kitalálva, stb...

2010. ápr. 3. 00:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
0:53 Te egy s.e.g.g.f.e.j vagy,de komolyan...h.ü.l.y.e is vagy-alárendeltek a nők?Beteg vagy,bassz*s menj el pszichiáterhez..barom
2010. ápr. 3. 01:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

10 éve a babysitterem volt, aki "megerőszakolt" és most itt nem a seggbe dugásról beszélek, hanem a szó szerinti erőszakra, mivel én nem akartam, ő meg mégis megtette. Lévén, hogy 14 voltam nem tudtam parancsolni a testemnek, hogy ne izguljak fel arra amit tett.

Azóta egy nő (és férfihoz sem, ne legyen itt téveszme) sem érdekel, ez teljes egész eddigi életemre kihatott és nem valószínű, hogy ez változni fog.

24F

2010. ápr. 3. 09:02
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

01:25 bírlak jár a felpontozás:D

0:53 egy f..vagy:) a nők alárendeltek és nem sérti őket annyira, mert nem olyan büszkék?? nem vagy normális..barom

09:02 sajnálom:( velem is voltak erőszakosak és nagyon kihatott rám pedig nem volt olyan durva, mert megvédtem magam:) de próbálom elfelejteni az egészet és túltenni magam rajta csak azért megdöbbentő volt, mert a barátom volt velem erőszakos és a mostani barátomba nehezebben bízok ezek után

2010. ápr. 3. 09:35
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
"# Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
2010. ápr. 3. 14:56
 15/20 anonim ***** válasza:
0:53 vagyok! nem úgy értettem hanem hogy mit csinált: kirúgta, felpofozta, feljelentette vagy mi? nem arra gondoltam hogy írja le h hogyan kezdett ki vele
2010. ápr. 3. 15:04
 16/20 anonim ***** válasza:
15:04 vagyok! én a felette lévő 0:53 vagyok, látom nem nekem szóltak a dolgok:)
2010. ápr. 3. 15:05
 17/20 anonim ***** válasza:
41%
Alig multam 14. amikor a szomszéd asszony rajtakapott,hogy onanizáltam. /önkielégitettem magam/ Gyengéden megmutatta, hogy lehet azt másképpen is! Kb 4 éven át rendszeresen szeretkeztem vele, de semmilyen lelki problémám nem keletkezett! Talán csak az, hogy még mindig kellemes emlékeim vannak. Egy biztos:megtanitott arra, hogyan KELL szeretkezni! Kizártnak tartom, hogy ha egy fiatal fiu összejön egy nála idősebb nővel,aki bevezeti a szeretkezés fortélyaiba,annak ebből ugymond,lelki károsodása keletkezne! Kb.25 évvel volt idősebb nálam. Még most is csak hálával gondolok rá, mindazért amire megtanitott!
2010. ápr. 11. 16:44
 18/20 A kérdező kommentje:
előző: ennek én is örülnék, de nem ilyesmire gondoltam a kérdésben...
2010. ápr. 11. 16:48
 19/20 anonim ***** válasza:
egyértelműen nagy hatással van rá hiszen ez befolyásolja egyben alányok iránti vonzodását és ha tetszett neki a dolog akkor lehet később meleg lesz....
2010. ápr. 11. 17:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz,hogy kisfiuként megdugtak-e ? Erre nem tudok válaszolni,ez az"élmény" szerencsére kimaradt az életemből!
2010. ápr. 11. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!